Tjedan ljepote: U Studiju 58 niz tretmana čeka vas po cijeni od samo 100 kuna

Tjedan ljepote: U Studiju 58 niz tretmana čeka vas po cijeni od samo 100 kuna

Petu godinu za redom, zahvaljujući Udruženju kozmetičara, u Hrvatskoj se održava Tjedan ljepote. Posebna je to prilika da i oni koji inače nisu redovni posjetioci kozmetičkih salona to postanu, to više što je projekt i ove godine prožet humanitarnom notom: dio sredstava će naime biti doniran Dječjem domu Zagreb - domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

U akciju je uključeno više od 60 kozmetičkih salona koji će od 12. do 17. veljače svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i dan zaljubljenih pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im ovo Valentinovo posebnim.

U Rijeci u Tjedan ljepote uključio se i Riječanima omiljeni kozmetički salon i estetski centar Studio 58, koji se nalazi nadomak Korza, a gdje klijenti imaju priliku dobiti individualiziran i stručan tretman ovisno o vlastitim željama i potrebama.

U sklopu najljepšeg tjedna, po posebnoj cijeni od samo 100 kuna, u Studiju 58 čeka svakoga po nešto:

Tretman “Tjedan ljepote” koji se sastoji od pilinga, masaže i maske
Antiage tretman (Radiofrekvencija, Infuzija čistim kisikom, Mikrodermoabrazija, Dreamshaper, Biostimulacija – lifting lica, Mezoterapija Dermapenom i BDR tretman)
Trajni lak s oblikovanjem noktiju
Masaža tijela – Relax (u trajanju od 45 minuta)
Plazma Pen (uklanjanje staračkih pjega i fleka na licu ili rukama)
Tretman iznenađenja – Intradermalni pregled kožeRezervirajte Vaš termin na broj 051/334 842 i uživajte u Tjednu ljepote!