Tijekom vikenda Oktoberfest stiže u Rijeku u Zapadni trgovački centar ZTC

Tijekom vikenda Oktoberfest stiže u Rijeku u Zapadni trgovački centar ZTC

Oktoberfest je najveća gastro manifestacija na svijetu koja svake godine u Münchenu okuplja više od 6 milijuna posjetitelja i na kojoj se poslužuju specijalna piva samo šest najvećih Bavarskih pivovara.

ZTC je pripremio pravi bavarski ugođaj s ljepoticama odjevenim u tradicionalne bavarske nošnje, te uz gastro ponudu koju sačinjavaju poznate njemačke kobasice, kupus i ostale delicije, te tri od šest originalnih piva bavarskih pivovara koja se poslužuju na Oktoberfestu.

Pivovarama koje čine originalnu postavu Oktoberfesta (Paulaner, Hackar - Pschorr, Lovenbrau, HB) pridružiti će se Kaltenberg, kraljevsko bavarsko pivo, čija je tradicija vezana za proizvodnju piva u kraljevskoj bavarskoj obitelji Wittelsbach još od 1260. godine.

Godine 1810. bavarski vladar Princ Ludwig stupio je u brak s Theresom od Saxe-Hildburghausena i sama ceremonija vjenčanja smatra se za početak tradicije organiziranja Oktoberfesta u Munchenu, a Kaltenberg uskoro otvara novu pivovaru u Industrijskoj zoni Kukuljanovo.

Oktoberfest u ZTC-u je idealna prilika da se nakon šopinga dobro zabavi cijela obitelj uz autohtonu hranu ovoga kraja  i dobru glazbu.

Za zabavu će se pobrinuti u petak 13.listopada,2017. godine od 21h Belfast food, a u subotu 14.listopada, 2017. godine u istom terminu Atomsko sklonište. U nedjelju u poslijepodnevnim satima zabavljat će nas Dj Andrej Burić. Sva tri dana očekuju nas odlična atmosfera uz zabavne pivske igre i natjecanja.


Photo/Cover: Felix Hoerhager  Source photo: Octoberfest NYC official - oktober-fest.nyc

Autor: promo/Extravagant