Svjetski uspjeh pred domaćim dizajnerom – kolekcija LINK by Ogi Antunac jesen zima 2019-2020 spremna za inozemno predstavljanje

Svjetski uspjeh pred domaćim dizajnerom – kolekcija LINK by Ogi Antunac jesen zima 2019-2020 spremna za inozemno predstavljanje

''Svake sezone nastojim otvoriti nove kreativne momente. Ove sezone naglasak je bio na boji; kao dizajnerica poznata sam po crnoj boji, ali smo dali naglasak na svjetlije tonove ovog puta.'' – započinje predstavljanje svoje nove kolekcije LINK by Ogi Antunac jesen-zima 2019/2020 dizajnerica Ogi Antunac.


undefined  undefined


U kolekciji se pojavljuje svijetlo siva, bež i maslinasta boja, a posebno su dominante jakne kojima je posvećena velika pažnja te vizualno dominiraju kolekcijom, što je u skladu i s dosadašnjom prepoznatljivošću LINK-a, brenda poznatog po ''cool jaknama''.


Kolekcija je već poslana u New York; prva stanica je sajam u Las Vegasu, nakon kojeg se čeka predstavljanje u New Yorku tijekom NY Fashion Weeka. Paraleno s time, kolekcija će biti predstavljena u Düsseldorfu u Njemačkoj te Kanadi putem showrooma.


undefined  undefined


Kao i svake sezone, vizualni identitet kampanje potpisuje fotografkinja Maja Kljaić, koja se ovog puta odlučila za tehniku digitalnog kolaža, kako bi se odmaknuli od uobičajenih fashion formi.


Riječ je o sredstvu likovne artikulacije kojim su se koristili kubisti početkom 20. stoljeća za izradu svojih avangardnih djela, što se sjajno naslonilo na skulpturalnost LINK modela i plastičnost tkanine. Segmenti kolekcije, tekstura i elementi su preuzeti iz klasičnih fotografskih zapisa, uobičajenih prilikom snimanja look book-a.


Svaki od 8 kolaža predstavlja jedan od sektora kolekcije i na taj način priča priču image-a branda.

 

undefined  undefined

undefined  undefined


Photo: Maja Kljaić

Styling: Petar Trbović

Model: Petra Ugljarević / Relatum Model

Make up: Mirta Pejić

Kosa: Anamarija Knezović za GT salon