Što to imaju zajedničko Doris Pinčić Rogoznica, Lana Klingor Mihić i Paula Sik

Što to imaju zajedničko Doris Pinčić Rogoznica, Lana Klingor Mihić i Paula Sik

Ove tri dame imaju veliko srce! Dokazale su to nakon objavljenih fotografija u Maripa majici! Domaći brend koji je hrabro zakoračio na hrvatsko tržište preko noći je zaludio čitav Instagram! Između ostalog i poznatu voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu, PR stručnjakinju i autoricu "Slane kuharice" Lanu Klingor Mihić i blogericu Paulu Sikirić!   Brojne fashionistice kao i dame iz domaćeg javnog života,  u potrazi za idealnim blagdanskim poklonom, odlučile su se baš za Maripa majicu!


undefined

No, što zapravo stoji iza ove priče? Svakog mjeseca u Hrvatskoj od karcinoma dojke umre 90 žena. Kako bi potaknulI pripadnice nježnijeg spola na preventivne preglede, udruga "Sve za nju" udružila je snage s Maripa timom na način da deset kuna od svake prodane majice odlazi za pomoć oboljelima i njihovim obiteljima! 

undefined

"Kad žene udruže snage, čuda se događaju" - poručuju iz Maripe.  

Sve majice sa srcem kao neizostavnim detaljima ove kolekcije najbolje opisuju viziju ovog brenda. Kvalitetom i dizajnom razoružat će vas na prvu! Riječ je o majicama sastavljenima od organskog pamuka koje svoj finalni izgled poprimaju u tvornici inspirativne poduzetnice, ujedno i najbolje hrvatske poduzetnice Josipe Maslač - Petričević čiji obrt Naftalina posljednjih 35 godina uspješno plovi hrvatskim tekstilnim vodama. Po svim statistikama, naveći broj žena u Europskoj uniji radi upravo u ovoj gospodarskoj grani. 

 undefined

Kad se sve zbroji, žena doista pomiče planine i uzbrukava more. I da, s razlogom nosi ime svakog uragana. I kad voli, nema veće ljubavi! Voljeti i biti ljubazan jednostavno - za nju je najbolji odabir. Možda ne najlakši, ali na kraju krajeva najispravniji. 

Dovoljan je samo jedan mali korak kako bi se nešto pokrenulo. Možda je malen, ali i dalje vodi naprijed - zaključuju u timu Maripa.

undefined