Ove nedjelje humanitarni „Koncert za dušu“ u Bakru

Ove nedjelje humanitarni „Koncert za dušu“ u Bakru

Ovoga vikenda u Bakru nas očekuju zanimljiva događanja. U subotu 25.studenoga,2017. godine u Domu kulture Matija Mažić s početkom u 19h održati će se svečani koncert mješovitog zbora „Sklad i izložba“, a kojim će zbor proslaviti svoj 140. rođendan. Svojim nastupom koncert će uveličati vrhunski umjetnici, Katja Budimčić Sabljar i Marko Fortunato.


undefined


Dok nas u nedjelju, 26.studenoga,2917. godine s početkom u 19h očekuje „Koncert za dušu“ u organizaciji udruge „La Bamba“ iz Bakra. Manifestacija je zamišljena kao spektakl kompatibilnih zvijezda koje imaju isti senzibilitet i koja za zadaću ima ugrijati srce svakog posjetitelja u ova teška vremena kada nam je svima to i više nego potrebno. "Koncert za dušu" i ove je godine humanitarna manifestacija na kojoj nastupaju poznata imena našega kraja.      

Ulaz je slobodan, ali uz molbu svima koji su to u mogućnosti da pomognu svojim donacijama koristeći donatorske kutije na ulazu. Sva prikupljena sredstva namijenjena su dječici smještenoj u Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Rijeci i Lovranu.


undefined