Otočić Sv. Martin postaje europska hit destinacija za vjenčanja

Otočić Sv. Martin postaje europska hit destinacija za vjenčanja

Iako na njemu nema skupocjenih hotela i elitne ponude, pitoreskni otočić Sveti Martin nedaleko Novog Vinodolskog uskoro bi mogao postati europska hit destinacija - za vjenčanja.

undefined

Riječ je o pitoresknom otočiću s kapelicom, koji je "snimila" jedna specijalizirana njemačka agencija za vjenčanja, a sve u suradnji s hrvatskim portalom Wedding2book. Uz iskustvo organizacije vjenčanja na različitim pitoresknim destinacijama diljem Europe, njemački agenti Svetom Martinu poznatom i kao San Marino predviđaju svjetlu budućnost i velik interes budućih mladenaca.

undefined

Polazišna točka čitave priče bit će Mitan Marina u Novom Vinodolskom, a ovo je ujedno i sjajna turistička promocija ovoga kraja. Projekt San Marino bit će, naime, predstavljen na čak 40 sajmova tijekom godine, uz objavu u specijaliziranim časopisima s nakladom od zavidnih 85 tisuća primjeraka. 

undefined

Sv. Martin smo posjetili i sami i uvjerili se da je riječ o doista romantičnoj lokaciji na kojoj će zasigurno uskoro nedostajati slobodnih datuma za vjenčanja.

undefined

undefined

undefinedAutor: Extravagant