Miss turizma Hrvatske je Magdalena Brkić, a Mister Ivan Protić

Miss turizma Hrvatske je Magdalena Brkić, a Mister Ivan Protić

U lijepom novootvorenom hotelu i Grand Casinu Admiral u Zagrebu izabrani su 15.po redu Miss i Mister turizma Hrvatske.

Na jubilarnom petnaestom izboru Jaškapack Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. slavili su Magdalena Brkić iz Vinkovaca i Ivan Protić iz Splita.


undefined

undefined


Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali Jacques Houdek, Alka Vuica, Bojan Jambrošić i Zdenka Kovačićek.


undefined

undefined

undefined

undefined


Deset finalistica i deset finalista iz cijele Hrvatske nosilo je kolekcije poznatih dizajnera: Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik, Optiplaza, kupaće kostime Pletix, haljine Royal Bride, Jeordie's, Mala Gbag, Oktan, Antonio Marconi, Kik, obuću Roberto i Converse, a publiku je oduševio i poseban izlaz te predstavljanje tradicionalnih šestinskih kišobrana Cerovečki uz pjesmu “Vraćam se Zagrebe tebi”.

Svoju lentu novom misteru Ivanu koji je ujedno i novo zaštitno lice Medikola, predao je prošlogodišnji mister Jakov Vranković inače hrvatski rukometni reprezentativac dok je Lara Vukušić okrunila svoju nasljednicu Magdalenu koja pobjedom postaje zaštitno lice za Avon i osvaja beauty editorijal sa ovim prestižnim brandom. Pobjednici među brojnim nagradama dobili i putovanja Select Box.


undefined


Uz mnoštvo poznatih lica prezenterice modnih izlaza na izboru bile su i glumica Barbara Vicković te Miss turizma Slovenije Samanta Bartulović. Program su vodili Renata Končić Minea i Boris Kosmač, vlasnik licence za Hrvatsku.


undefined


Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. predstavljati će Hrvatsku na svjetskim izborima u Maleziji i Panami slijedeće godine.

 

Foto: Nenad Šimunić