METALLICA I SIMFONIJSKI ORKESTAR SAN FRANCISCA: S&M² U CINESTARU 09. LISTOPADA

METALLICA I SIMFONIJSKI ORKESTAR SAN FRANCISCA: S&M² U CINESTARU 09. LISTOPADA

Kako bi na veličanstven način proslavili dvadesetu godišnjicu nastupa koji je održan 1999., Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca ponovo su zajedno 09. listopada zbog S&M². Ulaznice za ovu ekskluzivnu svjetsku projekciju koja nema reprizu već su u prodaji na www.metallica.film

U filmu ćete doživjeti originalne aranžmane iz prvog izdanja, ali i mnoge nove pjesme koje su izdane u posljednjih 20 godina.

 

Jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, dolazi na velika platna početkom listopada gdje ćete imati priliku vidjeti nastup zajedno sa Simfonijskim orkestrom San Francisca, pod nazivom S&M². Originalne koncerte S&M, Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca izveli su pod ravnanjem Michaela Kamena u proljeće 1999. u Berkeley Community Theatre. Koncert koji ćete gledati 09. listopada uključuje izvedbe originalnih aranžmana koje će sada po prvi put izvesti uživo nakon 20 godina, a na repertoaru su i nove pjesme za čije je aranžmane zadužen Bruce Coughlin.


undefined

 

U projekt je uključen i legendardni dirigent simfonijskog orkestra, Michael Tilson Thomas kojem je ovo i posljednja sezona na poziciji glazbenog direktora orkestra. Prva suradnja dvaju legendi San Francisca, Metallice i Simfonijskog orkestra San Francisca bila je nevjerojatan trenutak u glazbenoj povijesti prije dva desetljeća, a album S&M nagrađen je Grammyijem.

 

Ponovnom suradnjom 2019.godine, okupili su se kako bi izveli S&M² te odali posebnu čast legendarnoj suradnji, a fanovi diljem svijeta zahvaljujući Trafalgar Releasingu na ovaj način dobivaju priliku koja se doista ne propušta. Vama najbliže CineStar kino pronađite nawww.metallica.film

. Interes obožavatelja je velik, što dokazuje činjenica da su se ulaznice kupovale čim su puštene u prodaju.

 

Bend iza sebe ima više od 120 milijuna prodanih albuma, preko 2.5 milijardi streamova, 9 Grammyija, višestruke MTV nagrade te mjesto u Rock & Roll kući slavnih od 2009.  Trenutno se nalaze na svjetskoj turneji “WorlWired” koja je započela 2016. a nastavlja se i tijekom 2020. U lipnju 2018. bend je nagrađen jednom od najutjecajnijih glazbenih nagrada na svijetu: Sweden’s Polar Music Prize.
Foto: promo