Max Factor darivanje: Zablistajte i vi poput Ecije Ivušić

Max Factor darivanje: Zablistajte i vi poput Ecije Ivušić

Oči su naš najzavodljiviji dio tijela. One nam otkrivaju svijet oko nas, kroz njih doživljavamo ljepotu svijeta koji nas okružuje, istražujemo mistična mjesta, s njima se smijemo, s njima volimo, s njima se veselimo, s njima tugujemo. Iako s njima vidimo, one su itekako viđene. Otkrivaju male tajne o nama, naše emocije, s njima uspostavljamo prvi kontakt. Slaveći njihovu ljepotu, Max Factor razvio je raskošnu paletu proizvoda kojom možemo naglasiti glavne atribute tih naših malih „izdajica“.

#MYFACTOR kampanja slavi ljepotu, slavi nesavršenosti i nepravilnosti koje nas razlikuju, a daju nam bit i čine nas jedinstvenima. „Istaknite svoju posebnost!“ kaže Ecija Ivušić, popularna voditeljica, koja je za #MYFACTOR by Max Factor kampanju odlučila naglasiti svoj senzualni pogled. Dramatičan volumen trepavica postignut je pomoću Max Factor False Lash Effect maskare, na način da je četkica maskare naslonjena što bliže korijenu trepavica, a zatim su trepavice cik cak pokretima izvučene prema vrhovima. 

undefined

Uz maskaru, za Ecijin zavodljivi pogled zaslužna su Max Factor Masterpiece Nude Palette sjenila. Kombinacija svjetlucavih i mat nude nijansi omogućuju bezbroj make up look-ova; nježno romantičan, poslovan ili senzualni smokey eyes. Svijetle svjetlucave nijanse mogu se koristiti i kao highlighter, ukoliko su nanesene na  jagodice, duž nosa ili u Ecijinom slučaju, na unutarnji kut oka, kako bi se otvorio pogled. Završni touch postignut je Mastertouch korektorom, koji je nježno utapkan na podočnjake za svjež i odmoran izgled.

Koristite make-up kako bi istaknule ono po čemu ste posebne. Pomoću novih, omiljenih Max Factor beauty proizvoda naglasite svoj faktor i s ponosom ga pokažite svijetu.

Kako biste i vi osvojile svoj paket Max Factor beauty proizvoda uz koje je Ecija zablistala, lajkajte naš post na Facebook stranici, tagirajte (barem) jednu prijateljicu i napišite nam koji od ova tri proizvoda najradije koristite.  Pratite objave na Extravagantu do petka, 30.03. u podne, kada ćemo slučajnim odabirom otkriti sretnu dobitnicu.

Sretno!
 

Make up: Vanesa Ćopić

Hair: Hair studio CD style

Foto: Matea Smolčić Senčar