Mammas' Show spreman oduševiti Opatiju

Mammas' Show spreman oduševiti Opatiju

Prvi put, ali sigurno ne i zadnji, ove subote u 20 sati u prekrasnom ambijentu opatijskog KC „Drago Gervais“ u sklopu otvorenog kvalifikacijskog turnira „DanceStar Qualifiers“, održat će se jedinstveno plesno natjecanje revijalnog karaktera za dobnu skupinu 30+, pod nazivom Mammas' Show. 

U organizaciji Ane Jugo i Dance Stara, na ovaj način i roditelji plesača koji aktivno plešu imat će mogućnost pokazati na pozornici svoje vještine, što garantira dobru zabavu, uz bogate novčane nagrade i nagrade sponzora te specijalne goste i voditelja koji će dodatno zagrijati atmosferu. Posebna gošća večeri bit će Antonela Doko, a ime drugog senzacionalnog gosta organizatori i dalje drže u tajnosti.

undefined

Sigurni smo da će ubuduće Mammas' Show biti izazov i događaj za sve plesače 30+ na kojem će vrlo rado nastupiti i biti aktivni sudionici plesne scene kao i njihovi najdraži mladi plesači (djeca, rodbina) koje zdušno prate i podržavaju na plesnim natjecanjima.

Dođite, podržite, nastupite, zabavite se... Cijena ulaznice je 50 kuna, a prijave su moguće na službenoj stranici Mammas' Showa

undefined

Sve informacije vezane za naknadu i kotizacije dostupne su na mamas.show@dancestar.org.

Glavni sponzori eventa su Vivident Kalmar, Cvjetarna Jona iz Rijeke, Skinovation Beauty & Laser Clinic iz Poreča te konoba Nebuloza, Beauty lounge Bakar, Kozmetički salon Dermis, Frizerski salon Mirakul i Frizersko kozmetički salon Klaić.