Koncertni spektakl u hotelu Royal u Opatiji - Jacques Houdek i Tereza Kesovija

Koncertni spektakl u hotelu Royal u Opatiji - Jacques Houdek i Tereza Kesovija

Vrhunac svih blagdanskih događanja u Amadria Park hotelima je veličanstveni novogodišnji koncert 'Jacques Houdek & Friends' na kojemu uz izvrsnoga Jacquesa nastupaju vrhunski vokali Matija Cvek, Edgar Rupena i Alen Đuras, klavirska pratnja Goran Kovačić i na violončelu Emanuel Pavon. Kao posebna gošća na koncertu nastupa Tereza Kesovija, istinska diva hrvatske glazbene scene koja će za tu prigodu otpjevati neke od svojih najvećih hitova na hrvatskom, ali i na francuskom jeziku. Ono što ovaj koncert čini posebnim je raznolik repertoar od božićnih medleya, svima poznatih evergreena na hrvatskom, engleskom, francuskom i talijanskom jeziku, do najpoznatijih pop hitova današnjice (You raise me up, Larina pjesma, Adeste fideles, Caruso, Shape of you, Di sole e d'azzuro, Moja posljednja i prva ljubavi, Happy New Year i dr.). 
U dvorani hotela Royal 29.12. u 20 sati očekuje nas zaista dvosatni koncertni spektakl uz iznimne izvođače i prekrasan repertoar namijenjen svim generacijama! 
Ulaznice su u prodaji na recepciji hotela Continental u Opatiji po cijeni od 120 kn, a za ostale načine kupnje kontaktirati +385 51 278 000.