Kobold SP600 - čišćenje u rekordnom vremenu

Kobold SP600 - čišćenje u rekordnom vremenu

Istovremeno usisava i temeljito čisti sve vrste tvrdih podova, štedi vrijeme i garantira čist i higijenski dom jednim potezom - sve to je Kobold SP600 čistač poda, novi član već dobro poznate Vorwerk obitelji.

Kobold SP600 zahvaljujući integriranom spremniku za vodu omogućuje čišćenje površine do 60 m², a tijekom čišćenja osigurava trajno optimalno vlaženje.

undefined undefined

Uz krpe za čišćenje Kobold MF600 Univerzal, Univerzal Soft i krpe za suho čišćenje Dry, izrađene od visokokvalitetnih mikrovlakana, dobit ćete moćnog saveznika u održavanju higijene u svome domu. Svaka naime sadrži više od 600 metara niti od mikrovlakana! Sofisticirana struktura svih vlakana čini veću površinu u usporedbi s drugim materijalima za čišćenje, što im omogućuje da upiju znatno više prljavštine. Brojne pore i zračni džepovi služe kao skladišta čiste vode, a također su izvrsni za upijanje prljave vode.

undefined

Krpe MF600 Univerzal primjerene su za sve vrste glatkih površina. Izrađene su od mikrovlakana i posebno su prikladne za čišćenje ravnih podova te glatkih, svijetlih ili iznimno prljavih glatkih površina. 

MF600 Parket krpe posebno su prikladne za nježno čišćenje osjetljivih i drvenih podnih površina. Imaju iznimnu mogućnost upijanja i zadržavanja vode. Izrađene su od 55% pamuka/viskoze i 45% sintetičkog materijala.Univerzal Soft krpe namijenjene su čišćenju glatkih površina sa otvorenim porama, iznimno glatkih površina ili tamnih površina na kojima je čišćenje zahtjevnije. 

MF600 Dry krpe namijenjene su suhom čišćenju i čišćenju nelakiranih drvenih podova ili podova od pluta. Izrađene su od poliestera s visokim udjelom mikrovlakana.

undefined

Valja pritom spomenuti i sredstvo za čišćenje Koboclean Univerzal za glatke površine i Koboclean Parket za osjetljive drvene podove kao što su parket i laminat.

Sve informacije o novom najboljem prijatelju čistoće i higijene u vašem domu možete doznati na službenoj web stranici www.parnad.com.