Kamo za Valentinovo? Imamo tri odlične ideje

Kamo za Valentinovo? Imamo tri odlične ideje

Što pokloniti odabraniku svog srca na Valentinovo? Kamo otići? Čime ga počastiti? Duh Valentinova trebao bi živjeti čitave godine, no upravo na ovaj dan zaljubljeni imaju razlog više ostaviti svakodnevicu iza sebe barem na nekoliko sati i pobjeći u svijet romantike.

Odgovor na pitanje što pokloniti i gdje pronaći savršen poklon već smo vam dali u posljednjem Extravagantu, a kamo otići - Rijeka nudi brojne mogućnosti.

Naš je prijedlog večer započeti smijehom u ZTC-u u 18 sati, gdje ćete se vaš partner morati dobro potruditi kako bi vam skinuo zvijezde s neba - ili barem šampanjac sa poslužavnika konobara na štulama. Valentinovo u ZTC-u garantira večer koja će započeti smijehom, a što je bolje od osmijeha drage vam osobe?

undefined

U nastavku predlažemo da potražite utočište od gradskog ritma u romantičnom ambijentu malog francuskog bistroa u srcu Starog grada, u La Roseu. Vrhunski kuhari ondje su za zaljubljene pripremili specijalan Afrodizijak menu, koji se, baš kao što mu i ime govori, bazira na namirnicama koje slove kao afrodizijaci. Uz to, dočekat će vas i živa glazba, odnosno romantični Duo La Rose, koji nastupa od 20 sati.

undefined

Za kraj ove romantične eno-gastro priče naša je preporuka posjetiti i Cacao, gdje vas čekaju kolači u obliku srca i posebno pripremljeni kolačići s ljubavnim porukama, kako biste večer zaokružili na najslađi mogući način.

undefined

A nakon Cacaa? Budite kreativni!

Autor: Extravagant
Foto: Cacao