Kamo za Halloween? Ovo su naši prijedlozi

Kamo za Halloween? Ovo su naši prijedlozi

Najstrašnija noć u godini napokon je pred nama, a ako još ne znate kamo večeras, mi znamo.

Mogli biste, primjerice, večer započeti u La Roseu u starom gradu, gdje su za vas pripremili BURGER SPOOKY DAY. 

A postoji li idealnije mjesto za party povodom Noći vještica od Drage di Lovrana? Dođite i provjerite koliko su istinite priče o ukletoj kući nad Kvarnerom, a ondjeć se vas dočekati i  mistična jela o kojima ćete još dugo pričati. Menu je 420 kn, dress code je scary and sexy, a večera počinje u 19.00 sati! Rezervirajte svoje mjesto pozivom na br 051 294 166 ili mailom na info@dragadilovrana.hr

Sljedeća postaja - Halloween tulum u Cukru, gdje će za dobro raspoloženje biti zaduženi Igor i njegovi pomoćnici koji večeras poslužuju što god vam srce želi - samo da je crvene i crne boje. Vaše plesne cipelice iz ormara vadi D.J. Voljen. Tulum počinje u 20 sati i nema kašnjenja, jer svira se do 24 sata.

U Klubu Život u planu je, kažu, najbolja žurka u gradu prigodnog naziva Halloween Stranger Things. MILE HUND (Mile Voli Disko) pušta sve što se slušalo '85... Dress code - Halloween žurka 1985, a 3 najbolja kostima čekaju i nagrade od 200, 100 i 50 kuna. Upad je 20 kuna, a start u 23 sata.

Naširoko se smatra da mnoge tradicije u vezi s Halloweenom potječu od keltskih žetvenih svečanosti koje bi mogle imati paganske korijene. Naziv Halloween ili Hallowe'en kontrakcija je od All Hallows' Evening, a istovjetni nazivi Allhalloween, All Hallows' Eve ili All Saints' Eve svi znače večer svih svetih.

U Tunelu su večerašnji "sveci" dva nomada: Gjuro i Grga koji poseban interes pokazuju prema instrumentima i melosima sa balkanskog poluotoka kao i romskoj glazbi u mnogim njezinim oblicima. Dođite u Tunel na GIPSY MAGIC HALLOWEEN i prozovite drevne sile plesa, pjesme, ljubavi i radosti, ovoga puta uz hipnotizirajuce ritmove balkana i magične zvukove izvorne romske glazbe. Kroz ovo glazbeno putovanje vodi nas Hormonika Balkanika - G&S, i kao i uvijek garantiraju rakiju, znoj i suze u potocima! Tunelarine nema.

Zombiji, vještice i ostala maskirana neman preuzimaju večeras i River pub i pripremaju nezaboravni HALLODISCOWEEN plesnjak! Pripremite se za ples jer će Vas sa iglicama Disco, Dance i Pop hitova '70ih, '80ih i '90ih bockati voodoo DJ DOG. Spreman je i JACK HONEY PARTY kojeg će popratiti prigodne nagrade, atraktivne hostese, ali i atraktivna cijena od samo 10kn. U Riveru će vas čekati i VAMPIRSKI GIN (15kn) i LOVRANSKI ZOMBI (10kn), a cijeli River pub će prigodno biti ukrašen bundevama i metlama, te naravno - maškaranim gostima! HalloDISCOWeen u planu je od 22 do 04h, najbolje maske dobivaju i posebne, "pitke" nagrade, a ulaz je besplatan.

Autor: Extravagant
Foto: FB Cukarikafe