I ovoga tjedna najzanimljivije je u Zapadnom trgovačkom centru ZTC!

I ovoga tjedna najzanimljivije je u Zapadnom trgovačkom centru ZTC!

I ovoga tjedna najzanimljivije je u Zapadnom trgovačkom centru ZTC!
Naime, danas 8.lipnja,2017. godine s početkom u 18h, a u sklopu novog projekta „Zeleni četvrtak“ imati ćete prilike družiti se s obitelji Znaor koja će nam otkriti recept sportskog uspjeha i odličnih rezultata. Posjetite danas ZTC i saznajte koliko je truda, odricanja, strpljenja, volje i potpore potrebno kako bi se upisali u povijest jednog sporta!


undefined


9. i 10.lipnja, 2017. godine na vanjskom parkingu Zapadnog trgovačkog centra ZTC, održati će se CITROËN ROAD SHOW 2017. Svi posjetitelji imati će mogućnost testirati vozila po svom izboru, zabaviti se, osvojiti poklone, a za djecu je predviđen dječji kutak za likovno i kreativno izražavanje!
U okviru manifestacije održati će se i nagradna igra za kupce i posjetitelje centra u kojoj će najkreativnija fotografija biti nagrađena s mjesec dana korištenja novog automobila Citroën C3! 


undefined


U subotu, 10.lipnja,2017. s početkom u 18h ne propustite još jedan ZTCaffe, ovoga puta u društvu književnika, Brune Šimleše. 
Inače, Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Objavio je osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima!
Šimlešine riječi lako pronalaze put do javnosti, pridružite im se već ove subote, pripremite pitanja i priuštite si dozu inspiracije kroz pozitivne misli poznatog književnika.


undefined


Fotografije: ZTC Facebook
Autor: Extravagant