Gdje u Rijeci na doček Nove 2018. godine?

Gdje u Rijeci na doček Nove 2018. godine?

Još nas samo nekoliko dana dijeli do kraja stare godine, a mnogi još uvijek nisu sigurni gdje će dočekati Novu 2018. godinu. Stoga vam donosimo pregled mjesta i programa za doček, a sudeći po ponudi, sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe.

 

Korzo će i ove godine biti raspjevan do rane zore, a kraj godine Riječani tradicionalno u velikom broju slave baš na Korzu, a ovoga puta zabavljati će nas Boris Štok, Jinx i Crvena jabuka.


Restoran Morčić priprema neodoljivu silvestarsku večer uz vrhunska jela. Očekuje vas hladna zakuska (drniški pršut, škripavac, domaća kobasica i francuska salata), toplo predjelo (domaći ravioli punjeni s dvije vrste sira uz lovački gulaš) i mesno glavno jelo (teleće pečenje uz pileća prsa na umaku od prošeka i gljiva uz domaće kiflete i povrće wook, lisnata salata, čokoladna torta s bademima i čaša pjenušca). Rezervacije stola na broj 0918980191.


Boonker ove godine organizira nezaboravni doček uz nastup Tria Voyage. Očekuje vas bogati buffet stol – canapei, razne rolice, finger food i čaša pjenušca u ponoć. Cijena cjelokupnog aranžmana 190 kn po osobi. Rezervacije stolova na broj 099 399 2156.


U Galileo baru nova će se godina dočekati uz glazbu top DJ-a pomiješanu s odličnom energijom, vrhunskim ozvučenjem, a sve na krovu Rijeke među zvijezdama, biti će to doček za pamćenje. Nastupiti će Dean Milićević, Tom Jay, Labozz, Mss i DJ Element.


Club Boa organizira nezaboravan doček uz odličnu glazbu uz slobodan ulaz. Očekuje vas doček Nove Godine već za 390 kn (uključena boca Ballantine's-a ili votke od litre). VIP 1800 kn, a uključeno je u cijenu za otprilike 8 do 10 osoba: dva stola, boca Ballantine's-a, dvije boce votke, pjenušac u ponoć, Coca Cola 2 L i catering. Info & VIP reservation : 091 33 99 339.


Za doček Nove 2018.g. u River pubu vas očekuje pregršt odlične, vesele i plesne R'N'R glazbe koju će za vas tokom večeri i noći izvoditi odlični riječki "Good rockin daddies", a uz sam bend, glazbu će birati i DJ Endi. Druženje počinje već od 18h uz prigodnu glazbenu slušaonu, od 21h kreće DJ set i live glazba. Ulaz je besplatan, a stol možete rezervirati na 0922329143.


U Palachu vas očekuje doček uz glazbu na čak tri floora sa svim glazbenim žanrovima, super cijene pića, nagradne igre, a za prvih 100 posjetitelja besplatno piće dobrodošlice. Cijena ulaza 40 kn do ponoći, nakon ponoći 50 kn.

 

Fotografija: Arsen Miletić

Autor: Extravagant