Fun Park Biograd priredio neopisivu zabavu za svoj 1. rođendan i ostvario rekordnu posjetu!

Fun Park Biograd priredio neopisivu zabavu za svoj 1. rođendan i ostvario rekordnu posjetu!

Fun park Biograd u petak 3.8.2018 proslavio je svoj 1. rođendan, a proslava je bila u znaku Vatrenih. 
Neopisivo slavlje oduševilo je sve prisutne. Bogati program trajao je tijekom cijelog dana. Posjetitelji su mogli birati između 25 atrakcija, a uz to je organiziran i bogati program koji je uključivao pjena party, dječju predstavu, akrobatski show, Magic show by Rico i mnoge druge aktivnosti. Proslavu su uveličali Zaprešić Boysi koji su uživo otpjevali svoje hitove sa Svjetskog prvenstva poput „Neopisivo“, “Igraj moja Hrvatska” i druge pjesme. Njima su se na pozornici pridružili i mnogobrojni mališani. 
undefined
Na kraju majstori vatrometa ekipa iz Mirnovca pošarala je nebo nad parkom i priredila dosad neviđenu vatrometnu atrakciju. 
undefined
„Preko 6.000 posjetitelja proslavilo je 1. rođendan Fun Parka Biograd uz navijački bend Zaprešić Boys, Polinu Mytko, pjenu party, dječje predstave, akrobatske showove i veliki vatromet. 
undefined
Godinu dana prošlo je od otvaranja Parka. Godina dana koju smo proveli s vama - našom publikom, našim gostima. Sada kada se približavamo brojci od 150.000 posjetitelja u svega godinu dana možemo reći da nismo o tome ni sanjali kada smo na ovom biogradskom kamenjaru, području zvanom Gladuša, započinjali ovu avanturu najprije gradnje prvog zabavnog parka u Hrvatskoj, a nakon toga i njegova redovita rada i napora svih nas na zadovoljstvo naših prijatelja i gostiju.
undefined
Proslavili smo za to vrijeme desetke dječjih rođendana, izmamili na lica tisuće osmijeha, čuli bezbroj krikova oduševljenja, straha, kliktaje oslobađanja energije koju pruža adrenalinski dio našeg parka.
undefined
U ovoj našoj prvoj godini prilagođavamo i krećemo prema čvrstom koraku u našoj industriji, treba se prisjetiti i svih onih koji su radili ili još uvijek rade s nama. Hvala im!
undefined
Ono na što smo posebni ponosni je što smo na ovom škrtom kamenjaru uspjeli posaditi i održati oko 3.500 najrazličitijih vrsta biljaka koje održavamo s brigom i ponosom i one su, uz naše djelatnice, najljepši ukras našeg parka.
Idemo dalje, jer prvi rođendan je tek naznaka života, njegovo obećanje za budućnost, vedri pogled djeteta, oduševljenje prostorom, otvorenost srca, uzbuđenje duše, sve ono što pokreće mašta i igra, sve ono što je naše zajedničko djetinjstvo, adrenalin i izazov. Naše je da ga vodimo sigurnom rukom i pomažemo u rastu na još veće zadovoljstvo naših malih i velikih gostiju.
undefined
Drago nam je da su naši posjetitelji uživali s nama u proslavi s tortom, fritulama i vatrometom, i zahvaljujemo svima na strpljenu s kojim su nas pratili na našem putu prema velikoj i beskonačnoj zabavi“ -zahvalila se na kraju ekipa Fun parka Biograd obećavajući još luđe zabavne sadržaje ! Fun par Biograd radi cijelo ljeto a sve željne zabave čekaju još dvije nove atrakcije– Kuća Straha i XD Dark Ride virtualna vožnja uz brojne zabavne sadržaje koji se mogu doživjeti samo u Svemiru, na Divljem Zapadu i u Gusarskom zaljevu koji se nalaze u Fun Parku Biograd. U slučaju da ogladnite nakon vaših avantura na raspolaganju vam je i „Fat Pirate Cave“ tematizirani restoran sa super 
pogodnim domaćim specijalitetima. 
undefined
Kako je bilo na rođendanskoj proslavi pogledajte u našoj fotogaleriji.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Autor i foto: Press