Extravagant shopping: Pokloni za Valentinovo u ZTC-u

Extravagant shopping: Pokloni za Valentinovo u ZTC-u

Što pokloniti za Valentinovo? Ako nemate ideju, mi smo istražili što se može pronaći u ZTC-u u Rijeci. 

Za početak, vodimo vas u Douglas, tamo su uz veliki izbor parfema, kozmetike i proizvoda za njegu kože, lica i tijela pripremili prigodne poklon setove. Od paketa za tuširanje do mnogih ostalih, puno vas iznenađenja čeka kojih možete otkriti dolaskom u Douglas parfumerije.

A čekaju vas i u Pandori, jer njihovi kompleti nakita za poklon povodom Valentinova, već su u prodaji. Prepoznatljiva srca, kupid i ostali dražesni ručno dovršeni detalji krase komplete romantičkog nakita. Od vrhunskog nepatvorenog srebra, te metala Pandora rose i Pandora shine.

Izrazite što osjećate i pronađite savršen komplet poklona za posebnu damu u svom životu već sada, poručuju iz Pandore. A mi smo sigurni da nitko ne ostaje ravnodušan kada je ovaj nakit u pitanju.

Ako pak tražite nešto što nije nakit ili kozmetika, razmislite o posjeti trgovini Mobija u kojoj čete pronaći maskice za mobitele različitih brendova, i slične dodatke namijenjene ženama i muškarcima.

I za kraj, vodimo vas u Yamamay u kojem smo pronašli savršeno donje rublje. Za žene ovaj put predlažemo seksipilnu crnu čipku, a ovdje poklon mogu pronaći i dame koje svojim snažnim polovicama žele darovati prigodne bokserice s valentinovskim motivima.

I što god odabrali za Valentinovo, ne zaboravite njegovati ljubav baš svaki dan u godini.


Autor i foto: Extravagant