Dan Istarskih toplica: Zabava, učenje i smijeh za mališane!

Dan Istarskih toplica: Zabava, učenje i smijeh za mališane!

Ove subote, 02. lipnja, Istarske toplice bit će u znaku mališana: Dan Istarskih toplica bit će naime obilježen cjelodnevnim zabavnim dječjim programom koji starta u 10 sati, a namijenjen je djeci u dobi od 3 do 15 godina. Očekuje ih ples, igra i pjevanje, a za dobru zabavu bit će zaduženi naši animatori koji će poticati djecu na sudjelovanje u zabavnim i poučnim aktivnostima.

Cijeli projekt zamišljen je kao jednodnevni izlet, kako bi se djecu upoznalo sa sadržajima i posebnošću Istarskih toplica koje se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini.

Čitav dan bit će otvorena zona društvenih i sportskih igara, bojaonica i crtaonica, lopte i pedaline na vodi, kao i tobogan i trampolin, dok je gradnja kockicama predviđena od 13 do 15 sati, a radionica izrade zmajeva od 11 do 13 sati. Tu je i face painting, znanstvene i edukativne radionice, dvorac na napuhavanje te društvene igre poput jenge, mikada, čovječe ne ljuti se, šaha i domina.

Po posebnoj cijeni od 30 kuna mališane ćeu 14 sati čekati i topli obrok dječjeg menija, koji uključuje krumpir, pohano meso i negazirano piće.

Uz zabavu i smijeh djeca će učiti o ponašanju, prijateljstvu, ljubavi i obitelji, a kroz animacijske programe će razvijati svoje motoričke vještine. I sve to na vrlo zanimljiv način - i uz besplatan ulaz!