Cammeo: Kontinuirano ulaganje za još kvalitetniju uslugu

Cammeo: Kontinuirano ulaganje za još kvalitetniju uslugu

Cammeo, kao regionalni taksi lider koji danas broji preko 1200 zaposlenih u 3 zemlje i 35 gradova te prometuje s preko 700 vozila, kontinuirano radi kako na poboljšanju usluge za svoje putnike, tako i na poboljšanju uvjeta za svoje zaposlenike.


Svima nam dragi 'grad koji teče' svojevrsna je kolijevka Cammea jer upravo su temelji naše uspješne priče postavljeni u Rijeci sada već davne 2006. godine. Isto tako, ovim putem željeli bismo zahvaliti našim dragim Riječankama i Riječanima na 13 godina vjernosti te se veselimo novim zajedničkim putovanjima.

Slijedom trendova na tržištu taksi usluga, došlo je do minimalne korekcije cijene prijevoza u Rijeci. Tako sada tarifa za gradsku vožnju iznosi 25 kuna, a u istu je uključen start i 5 kilometara, dok svaki idući prijeđeni kilometar košta 6 kuna.

Jedan od ključnih faktora koji je uvjetovao spomenutu korekciju, a čiji je krajnji cilj još kvalitetnija i sigurnija usluge, svakako je kontinuirano ulaganje u naš vozni park koji nije stariji od dvije godine te uniformiranost i edukacija naših vozača. Upravo njima naposljetku želimo pružiti priliku za još većom zaradom, a time i većim zadovoljstvom u profesionalnom smislu, što će na kraju rezultirati još kvalitetnijom uslugom i većim zadovoljstvom putnika.

Kako bi dostupnost naše usluge na riječkom području bila u skladu s potrebama, u potrazi smo za pojačanjem u vidu novih vozača.

Nastavno na navedeno, ovim putem željeli bismo pozvati sve zainteresirane buduće kolege da nam se pridruže i postanu dijelom Cammeove obitelji. Očekuje ih najviša početna plaća u branši, 24-satna logistička i sva ostala podrška, a neće morati brinuti ni o održavanju vozila. Više informacija mogu dobiti nakon što na kontaktiraju putem obrasca na www.cammeo.hr ili e-mailom na ljudski.resursi@cammeo.hr.


Veselimo se što ćemo zajedno sa stanovnicima Rijeke i njihovim gostima ispisati novo poglavlje Cammeove priče koju ćemo zaokružiti  još kvalitetnijom uslugom te zadovoljnim putnicima i zaposlenicima.

Autor i foto: Promo