Čak 80 tattoo artista na ovogodišnjoj 7.Rijeka Tattoo Expo manifestaciji

Čak 80 tattoo artista na ovogodišnjoj 7.Rijeka Tattoo Expo manifestaciji

Posljednji vikend studenog, od 24.studenoga do 26.studenoga, 2017. godine, rezerviran je za fanove tattoo scene, koji će ove godine imati priliku uživati u radovima 80 domaćih i inozemnih tattoo artista koji će se natjecati na 7. Rijeka Tattoo Expo.


undefined


Kostrenska sportska dvorana ponovno je domaćin riječke tattoo konvencije koja se u svom sedmom izdanju predstavlja kao najveća do sada sa čak 80 natjecatelja, tattoo artista iz čak 10 europskih zemalja! U tri dana trajanja konvencije, artisti će se natjecati ukupno u 13 kategorija od čega je svakako najvrjednija Best of Show koja će se dodijeliti u nedjelju.


undefined


Uz natjecateljski dio programa, posjetitelji će imati priliku uživati i u raznolikom zabavnom programu koji se sastoji od glazbenog dijela, plesnih točaka, performansa, nagradnih igara, a novost ove godine je obiteljski dan koji je planiran u nedjelju 26. studenog, a o čemu će više informaciji biti dostupno uskoro.


undefined


Važno za spomenuti jest da, kao i svake godine do sada, Rijeka Tattoo Expo nastavlja donirati potrebitima, a ove godine to je Košarkaški klub Kostrena - košarka u kolicima. Akcija doniranja započela je u lipnju na moto susretu Fluminense Ridersa MC, a nastavila se na Dark „O“ metal festivalu Udruge Ri Rock u srpnju. Slijedi prikupljanje donacija na 7. Rijeka Tattoo Expo, a akciji se pridružuju i Općina Kostrena, Komunalno društvo Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena te NL Professional Hairdresser & Barber Shop.

Sve informacije i novosti o 7. Rijeka Tattoo Expo mogu se pronaći na Internet stranici (http://rijekatattooexpo.com/ ) te Facebook i Instagram profilu.