Ante Jurković u Senju održao prvu samostalnu reviju

Ante Jurković u Senju održao prvu samostalnu reviju

U nedjelju je u Senju u prekrasnom ambijentu Trga Cilnica održana prva modna revija mladog, talentiranog cvjećara Ante Jurkovića, vlasnika cvjećarne u Rijeci koji je ljubav prema cvijeću i estetici naslijedio od svoje bake Nade, inače Senjkinje koja je nekada imala najpoznatiju cvjećarnu u Senju.

Reviju su otvorili klinci iz Modne agencija Glamour Tara, kao najljepši uvod u ovu modnu večer.

undefined

Ante je svoju ljubav prema cvijeću uspješno povezao sa modom što se pokazalo i na samoj reviji, prvoj takve vrste u Senju ali i njegovoj samostalnoj prvoj reviji koju je želio pokloniti upravo svom gradu – Senju. Antin rad podržale su aktualna Kraljica Hrvatske Ema Gračan, poznata riječka liječnica i vlasnica dentalne klinike i estetskog centra u Rijeci Vivian Jurković, Ester Gallo modna blogerica, Tatijana Medanić te operna pjevačica Antonella Malis koja je svojim nastupom oduševila publiku. Program je vodila Ivana Grabar, a kolekcije woodfashionstorea iz Senja te kolekciju Janje Passeri dizajnerice iz Rijeke nosila su poznata imena modnog svijeta – bivša Miss Universe Ivana Paris, Lana Gržetić i Nika Širola. Šminku je potpisala Iva Berišić IBeauty te frizuru Frizerski salon E iz Rijeke, dok se za iznenađenje večeri svojim nastupom pobrinuo Sandi Cenov.

undefined

Na kraju programa Ante se zahvalio svim gostima sponzorima te na scenu pozvao ljude koji su kroz zivot pomagali njega i njegov rad te vjerovali u njega ,za zahvalu im je poklonio narukvicu Zlatna kiša.

undefined

Nakon revije na prepunoj Cilnici svi su imali priliku uživati u delicijama chefa Ivana Tomaševića iz restorana Placa51 koji je pripremio cookingshow.

undefined

Mladi Ante ovom prilikom je najavio da će haljine koje su za sada ekstravagantne i koje su napravljene od kvalitetnog svilenog cvijeća, uskoro biti i nosive i svakodnevno. I naravno sve to ne bi bilo moguće bez dobrih ljudi i sponzora: Grad Senj, Dr. Vivian anti age serum, Zlatna kiša, Gramex Senj, di rote Zora souveniers, Meduza Senj, Wood fashion store, Studio grad, I beauty, Salon E.

undefined
undefined

Autor: Press
Foto: Josip Čekada