Thermomixom do zdravog života

Thermomixom do zdravog života

U današnje užurbano vrijeme neki su imperativi koje moramo zadovoljiti ako želimo zdrav i dug život - zdrava hrana vrlo je visoko na listi prioriteta, ali mnogi nažalost nemaju vremena ni mogućnosti svakodnevno provesti nekoliko sati za pripremu kvalitetnog obroka. Upravo zahvaljujući Thermomixu, nedostatak vremena ili kulinarskog znanja više nije nikakav problem.

Uz pomoć ove kuhinje u malom uspješno je zadovoljeno nekoliko iznimno važnih točaka:

- Možemo se zdravo hraniti, bez velikih troškova i s vrlo malo vremena
- Koristimo svježe, zdrave namirnice, a možemo napraviti i vlastite začinske paste ili kocke
- Jednostavno i lako pripremamo meso, ribu, povrće
- Kuhamo na pari ili klasično, po želji
- Mijesimo sve vrsta kruha, a možemo pripremiti i vlastito brašno meljući zrna žitarica
- Pripremamo sve vrste krema za kolače bez grudica
- Thermomix za nas miješa, ne moramo stajati pored njega

Ovoga puta uz pomoć Thermomixa pripremili smo baget od integralnog brašna, salatu od brokule, piletinu u bijelom umaku s povrćem na pari i kuhanom rižom i  desert od vanilije, kao sjajan primjer kako se možemo zdravo hraniti uz niske troškove i vrlo malo vremena. Koliko je sve to bilo jednostavno i brzo te koliko je ovaj kuhinjski uređaj nezamjenjiv u svakodnevici, najbolje svjedoči naš video.

Za sve koji se u ovo žele i osobno uvjeriti, moguće je organizirati besplatne radionice i degustacije, tijekom kojih je moguće pripremiti i osobno kušati hranu. 

Zainteresirani mogu dogovoriti i besplatno testiranje na 3 dana nakon kojih ćete, bez sumnje, teško zamisliti pripremu budućih obroka bez Thermomixa.

 

Ružićeva 15

Rijeka

0800 333 555

parnad@parnad.com

thermomix@parnad.comAutor i foto: Extravagant