Božićna bajka na imanju Salaj dobila je i novo gastro poglavlje

Božićna bajka na imanju Salaj dobila je i novo gastro poglavlje

Preko 4 milijuna lampica obasjalo je prelijepo imanje Salaj čija božićna priča iz godine u godinu, s dobrim razlogom, privlači sve veći broj posjetitelja. A da bi cijeli doživljaj bio potpun, od ove je godine s radom započeo i restoran Kod Salaja, čime je na najbolji mogući način zaokružena ponuda jedne predivne blagdanske priče.

undefined

undefined

„Radit ćemo čitavu godinu, s novom ugostiteljskom ponudom, grijanim prostorima i još 5 objekata u ponudi“, objasnio nam je Dalibor Kopun, direktor restorana Kod Salaja.

undefined

Gastro ponuda restorana na jednom je mjestu objedinila cijelu Hrvatsku, tako da iz Salajeve kuhinje izlaze različiti specijaliteti, a menu se svakodnevno mijenja.

undefined

„Restoran se temelji na autohtonim jelima. Spojili smo Dalmaciju s ovim krajem, pa se u ponudi našla pašticada s domaćim njokima, na naš način, češnjovka, divljač, kobasice, zaista kvalitetan roštilj...“, uputio nas je šef kuhinje Duje Milić.

undefined

U ponudi su i slastice kojma je teško odoljeti.

undefined

Osim restorana, tu je i kafić, kućica s fritualama, kućica s palačinkama, pizzeria, a uskoro se otvara i kućica Djeda Mraza.

undefined

Restoran Kod Salaja može primiti oko 300 gostiju, a sigurni smo da će mjesto, zbog velikog, lijepo uređenog prostora i ukusne hrane, vrlo brzo postati omiljeno za organizaciju raznih svečanosti i vjenčanja. A u blagdanskim danima brojnim posjetiteljima Božićne bajke obitelji Salaj pružat će prijeko potrebnu okrijepu i toplinu – s najljepšim mogućim pogledom. 

undefined

undefined


Autor i foto: Press