ZTC slavi 7. rođendan: Pripremili su 700 nagrada, a stiže i Ivan Zak!

ZTC slavi 7. rođendan: Pripremili su 700 nagrada, a stiže i Ivan Zak!

Zapadni trgovački centar slavi svoj 7. rođendan! Velika fešta na rasporedu je u subotu, 28. rujna, a ponešto će se u više no bogatom programu pritom naći za svakoga.

undefined

U dječjem dijelu programa za mališane je spremna posebna atrakcija koja će se odvijati na gusarskom brodu, a u centru će se klinci moći zabaviti i upoznati i sa pravim gusarskim papigama.

undefined

U popodnevnim satima održati će se dječji festival RiSONGić, a tijekom dana mališani će se družiti i fotografirati sa vrlo popularnim maskotama Wissper dok će odrasli uživati u nastupu klape Trabakul. Tu je i plesni show Bohemian rhapsody koji prati hitove megapopularne grupe Queen, kao i nagradna igra na ZTC-ovim Sretnim vratima. ZTC ovoga puta sprema čak 700 nagrada za svojih 7 godina!

undefined

Finale dana svakako je koncert popularnog Ivana Zaka, kojega ne treba posebno predstavljati - no reći ćemo ipak da je 2017. godine u Areni Zagreb održao megakoncert na kojem je bilo gotovo 20.000 ljudi. Nekoga od naših čitatelja ZTC će darivati i jedinstvenim druženjem sa Ivanom Zakom uoči samoga koncerta. Kako do Zaka, otkrivamo uskoro!

Autor: Extravagant
Foto: Promo