Žanamari ELFS lingerie

Žanamari ELFS lingerie

Senzualno donje rublje kojim ćete oduševiti svoju bolju polovicu! Ali i ona vas! 

undefined

Želite li bolju polovicu razveseliti za dan zaljubljenih?
Rješenje je prva kolekcija ženskog donjeg rublja najpoznatijeg domaćeg modnog dvojca - Elfs! Veljača, prevrtljiv i najkraći mjesec u godini s razlogom je ženskog roda! U mjesecu ljubavi sve se vrti oko dana zaljubljenih, a postoji li bolji poklon za odabranicu vašeg srca od senzualnog donjeg rublja s domaćim potpisom?

undefined

Već sada mnogima omiljeno luksuzno donje rublje napravljeno od fine čipke i dolazi u tri palete - nude, crnoj i crvenoj, a sve kako bi se naglasio osobni stil!

undefined

Hrvatska “The Body” Žanamari Perčić samouvjereno vlada u ulozi koje se mnogi profesionalni modeli pribojavaju, onoj ambasadora donjeg rublja, a ako je suditi po prvim fotografijama, vladat će još dugo. Popularna pjevačica unatoč majčinstvu i mnogobrojnim obavezama izgleda nikad bolje, jer njoj kao da godine idu unazad. Žanamari ne krije oduševljenje Elfsovom debitantskom kolekcijom donjeg rublja za žene, ali niti tremu budući da je upravo njoj pripala čast da ga prva prezentira. “Najveća potpora na snimanju mi je bio moj suprug Mario koji je i sam bio Elfsov model pa su mi njegovi savjeti bili od velike pomoći!“- istaknula je Žanamari Perčić.

undefined

"Donje rublje je vrlo zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Ovom prvom kolekcijom rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkanih haljina prenijeti na ženama omiljeno donje rublje! Moramo reći da smo oduševljeni prvim reakcijama!”- istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca Elfs. 

undefined

Neodoljivo donje rublje potražite u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Frankfurtu i Mostaru kao i na ELFS webshopu!


Žanamari Perčić za ELFS lingerie
Foto: Danijel Galić
Šminka: Iva Berišić 
Frizura: Studio Marcela