Wedding style project

Wedding style project

Proljeće je već odavno zakucalo na vrata, sve nam je mirišljavije, puno boja i radosti u novom životnom ciklusu koji slijedi. Vrijeme je novih početaka, rasta i novih planova...


undefined


Tako je u neformalnom druženju nekoliko poslovnih, uspješnih i kreativnih žena nastala i ideja o „Wedding style projectu“ kojem je za cilj ponuditi nov, drugačiji način stylinga za vjenčanja, kako za mladenke, tako i za kume i djeveruše.

 

Osim toga, sve se više djevojaka i žena javlja s idejom neformalnijih vjenčanica i detalja za svoj poseban dan.


undefined

 

„Wedding style project“ koliko god zvuči ozbiljno i „teško“, zapravo je vrlo jednostavan. Za one koje uživaju u životu, koje žele zabavu,opuštenost,ležerniji pristup svojem danuD, odlučili smo punuditi usluge make upa, frizure i styling nešto ležernijeg smjera.

 

 

Za make up se pobrinula Romana Poropat, kreacije suknji brenda „MyHappySkirt“ upotpunjene su razigranim nakitom „ Mamoofka“, Sandre Polić Živković, a za frizure se pobrinuo tim iz Sensa Organic Studia, na čelu s Inom Kovač.


undefined


Naša dva modela ovoga su puta bile Lorena Basara Zupčić i Renata Barković Orešković koje vrlo su vješto pozirale ispred fotoaparata Branimira Rogoznjana.

 

Vlasnica Makeup & beauty centra Romana Poropat će prateći najnovije svjetske trendove, ali uvijek uz osoban i individualan pristup, od vašeg lica istaknuti ono najbolje i dati mu poseban sjaj.

Brend „ MyHappySkirt“ nudi unikatne, neponovljive suknje u tri linije - poslovnoj, romantičnoj i ekstra, a idealne su za ležerna, neformalna vjenčanja za mlade ili djeveruše.


undefined


„Mamoofka“ nakit je tu da vam dan učini još vedrijim i zaigranijim. Šareni i kreativni dodaci inspirirani su prirodom te za ovu prigodu izrađeni od različitih vrsta sjemenki i drva te drvenih bojica.


Ina Kovač i njezin tim u „Sensa Organic Studiju“ pobrinut će se za vašu kosu organskim proizvodima koji nisu testirani na životinjama te naglasiti karakter svake žene, koja će uživati u osjećaju ugode u profesionalnim rukama.