Uskoro veliki modni event Extravagant gala

Uskoro veliki modni event Extravagant gala

Treće izdanje velikog modnog eventa Extravagant gala i ove će jeseni Rijeku pretvoriti u modno središte.

29.rujna, te 6. i 7. listopada,2017. godine u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u organizaciji emisije i portala Extravagant, a pod generalnim pokroviteljstvom estetskog centra Eternity, ekstravagantni modni event okupiti će neka od najpoznatijih modnih imena Hrvatske.

Event će 29.rujna,2017. godine započeti otvorenjem izložbe modnih fotografija najpoznatijih domaćih modnih fotografa među kojima su Mare Milin, Mara Bratoš, Goran Matijašec i Franjo Matković, a nakon koje će se održati revija svjetski poznatih brandova.

6.listopada,2017. godine uz revije poznatih riječkih dizajnerica, nove kolekcije predstaviti će i najpoznatija imena domaće modne scene, dok je 7.listopada, 2017. na rasporedu samostalna revija poznatog dizajnera Jurja Zigmana.

Obje večeri, ove godine, gledatelji Kanala Ri moći će pratiti u live prijenosu.

Pokrovitelji revija su P-grupacija, auto centar Mercedes Emil Fray, Zapadni trgovački centar ZTC i Dermatološka ordinacija Dr Stanic.

Kao uvod u ekstravagantni modni event u prostoru Guvernerove palače, snimili smo i službenu modnu kampanju koju potpisuje modna fotografkinja Doris Fatur. Zaštitna lica kampanje su Lucija i Aurora iz Tijara model managementa. Make up je djelo poznate riječke vizažistice Ive Berišić iz IBeauty studia, dok se za frizure pobrinula Sanja Rnić Gulić iz frizerskog salona Sanja. Za styling je zaslužan dizajner Juraj Zigman.

Za kampanju je snimljen i video za koji su bili zaduženi Željko Cindori i Željko Jurešić.

Službene fotografije i video Extravagant gala kampanje imati ćete prilike vidjeti uskoro!


undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


Od ove godine Extravagant revije raditi će se dva puta godišnje, a već sada možemo najaviti veliku samostalnu reviju vjenčanica Borisa Pavlina u proljeće. U planu su i revije na kojima će svoj kreacije prezentirati i novi mladi dizajneri. 


 undefinedFotografije: Jan Mastrović

Autor: Extravagant