U petak ekskluzivni event povodom 15.rođendana priloga Life!

U petak ekskluzivni event povodom 15.rođendana priloga Life!

Ekskluzivnim partyjem pod pokroviteljstvom estetskog i medicinskog centra Eternity i autocentra Mercedes Emil Frey prilog Life Novog lista 9. lipnja slavi svoj 15. rođendan i 700. broj. 
– Haljinu sam nabavila i veselim se zabavi. Znam da će biti drugačija od drugih i drago mi je da Novi list nešto organizira i jako se veselim reviji modnog dvojca ELFS, rekla je doktorica dentalne medicine Vivian Jurković, vlasnica Estetskog Centra Eternity.


undefined


U sklopu proslave prvu riječku reviju ikad održat će poznati modni dvojac ELFS, koji je nedavno u Rijeci otvorio svoj treći dućan u Hrvatskoj. 
– Predstavit ćemo se aktualnom proljetno-ljetnom kolekcijom, odnosno jednim njenim segmentom koji je većinski floralan i bijel. Budući da nam je ovo prva revija u Rijeci s nestrpljenjem čekamo prve reakcije publike, otkrili su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.


undefined


Zabava pod voditeljskom palicom Belme Džomba održat će u prostoru lounge bara Boonkera, a ulaz će biti samo uz pozivnice. 
– Veselim se druženju s ljudima iz medijskog i društvenog života našega grada. Raduje me i činjenica da je Life uspio odoljeti izazovima viralnog svijeta i održati se na životu eto već 15 godina. A naposljetku, to je i prilika za lijepo se urediti, što i nije tako često prilika u životu jedne majke na porodiljnom dopustu, rekla je Džomba.


undefined
undefinedFotografije: Vedran Karuza, Elfs Facebook