Tyra Banks, Ashanti, a uskoro i Riječanke: Krie Design otvara prvu riječku trgovinu

Tyra Banks, Ashanti, a uskoro i Riječanke: Krie Design otvara prvu riječku trgovinu

Nakon zagrebačke, domaći dizajnerski brend Krie Design uskoro stiže i u Rijeku. Iza poznatog Krie modnog brenda stoji ime dizajnerice Kristine Burja, koja je od 2008. godine do danas uspješno osvojila tržište i srca ljubiteljica mode specifičnim dizajnom, ručno rađenim detaljima i ekološki odgovornim materijalima poput organskog pamuka i svile.

Svaki komad odjeće s Krie potpisom proizveden je u Hrvatskoj, no kroz Green Fashion Weekove dosadašnje su kolekcije dosegle i publiku u Las Vegasu, Los Angelesu, Abu Dhabiju i Ljubljani.

undefined

Osim toga, P&G, DM i Philip Morris su samo neki od poznatih međunarodnih poslovnih partnera s kojima je Krie dosad surađivao.

undefined

Kristine Burja je ujedno prva u povijesti, održala reviju u rimskom Augustovom forumu inače zatvorenom za javnost, sada se priprema za reviju u Milanu.

undefined

Nije ni čudo što njene kreacije, uz brojne domaće dame, nose i svjetske zvijezde poput Tyre Banks, Ashanti i članica ženskog benda En Vogue. 

undefined

Prva riječka Krie Design trgovina svoja će vrata otvoriti na 2. katu RK Ri, a točan datum otvorenja objavit ćemo uskoro.

Foto: Facebook, Instagram
Autor: Extravagant