Twinset najavio novu kolekciju koja - oduševljava!

Twinset najavio novu kolekciju koja - oduševljava!

U zagrebačkoj je Twinset trgovini predstavljena jedinstvena kolekcija proljeće-ljeto 2018. uz prigodni cocktail party i zvukove glazbenih hitova s ovosezonskih glazbenih festivala.

 undefined

Talijanski Twinset, brend kojeg fashionistice diljem svijeta obožavaju zbog romantičnih modela, izvrsnih materijala i posebnih detalja, za ovu modnu sezonu predlaže kombinaciju boho chica, indie stila, suvremene romantike, ali i elegantnih komada u bijeloj, crnoj ili zlatnoj boji.

undefined

Bogate, duge, lepršave haljine intenzivnog ili nježno-cvjetnog uzorka oduševljavaju na prvi pogled. Crno-bijele kombinacije razigrane su okomitim prugicama, tilom i šljokicama, a chic komadi, poput hlača, topića ili blejzera od zlatnih ljuskica izvrsno pristaju boho i indie komadima od lagane viskoze ili mekog velura.

 undefined

Tako je razigrana Twinset kolekcija, u kojoj se možete udobno osjećati u svim prilikama, posebno oduševila domaće modne sveznalice - Sonju Kovač, Olju Vori, Andreu Andrassy, Petru Kurtelu, ali i modne influencerice u čijim Instagram pričama i fotografijama svakodnevno tražimo nadahnuća - Petru Mamić, Ritu Rumoru, Anitu Dundović, Jadranku Olivari Jirasek, Paulu Sikirić i druge.

 undefined

Povrh toga, Twinset je i za ovu sezonu pripremio neodoljive modne dodatke među kojima je i dalje predmet želje popularna Cécile  Deux torbica koja dolazi u neodoljivim bojama, ukrašena resicama ili cvjetnim motivima.

 undefined

Ne propustite posjetiti Twinset trgovine na adresi Gudnulićeva 8, u Zagrebu ili u Joker Centru u Splitu i zaljubiti se u novu kolekciju koja ostavlja bez daha. 

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined