Sugar Ants zimska kolekcija - nastavak projekta koji je oduševio Hrvatsku

Sugar Ants zimska kolekcija - nastavak projekta koji je oduševio Hrvatsku

Nakon šest mjeseci, od prvih tenisica na svijetu koje pozivaju na udomljavanje životinja, mali vinkovački brend Sugar Ants predstavio je zimsku kolekciju majica i čarapa inspiriranu istim motivima. Nastavila se i suradnja te umrežavanje s nizom hrvatskih obrta i tekstilnih tvrtki pa je nakon vukovarskog Borova, Sugar Ants brend ostvario suradnju s tvrtkom Roba&Roba te nastavio kreativne projekte s poznatom tvrtkom „Jadran čarapa“.

undefined

„Pande i svemirske mačke koje su bile glavni junaci naših Startasica prenesene su i na zimsku kolekciju, ne samo zbog popularnosti, nego i zato što smatramo da one savršeno prenose viziju i karakter našeg brenda- lijene su, simpatične, ali i samouvjerene te na odličan način motiviraju ljude na bolje stvari, napominje osnivač branda Zvonimir Šarić. U zimskoj kolekciji ovaj vrijedni mravinjak iz Vinkovaca  predstavio je oversized kolekciju majica na spomenuta dva motiva s full printom i džepovima te kolekciju čarapa na pande. 

undefined

Majice su satkane od 310 gramskog pamuka i već su osvojile brojne simpatije diljem Hrvatske zbog svoje mekoće, ali i simpatičnog mravljeg pakiranja u kojima dolaze.

undefined

„Želimo da majice budu tople, šireg kroja, mekane i ugodne za nošenje jer smatramo da je takva odjeća idealna za zimu i prijelazna razdoblja ,napominju u brendu“. Kolekcija je kao i svaka do sada limitirana, a ni tjedan dana od njezina izlaska neki brojevi su već rasprodani.

undefined

Određeni iznos iz svake kolekcije ekipa iz Sugar Ants tima donira raznim udrugama i inicijativama koje se brinu za zaštitu životinja, a udomili su i psa, Titana, kojem su podarili novi dom, a on je već postao zvijezda njihovih društvenih mreža. Majice iz nove limitirane kolekcije možete naručiti preko njihove Facebook stranice , Instagrama ili maila: info@sugar-ants.com. 

undefined

Autor: Press

Fotografije i obrada: Luana Muškić  i Mirjana Pjevac