Spoj strasti i drame na reviji Roberta Severa

Spoj strasti i drame na reviji Roberta Severa

Najveći modni događaj, Bipa FASHION.HR, nakon revija u Studentskom centru, od srijede se preselio na dobro poznatu adresu Zagrebačkog velesajma, a drugi dio programa otvorila je revija Roberta Severa pod pokroviteljstvom branda Noelle. Jedna od najiščekivanijih revija svake sezone okupi veliki broj Severovih obožavateljica u prvom redu, a i ovog puta novu su kolekciju pratila brojna poznata lica: Anita Dujić, Antonija Stupar Jurkin, Barbara Kolar, Anja Alavanja, Tihana Harapin Zalepugin, Katarina Baban, Iskra Jirsak, Sementa Rajhard, Zoran Aragović, Matko Knešaurek, Kristina Bangoura, Sonja Kovač, Hana Hadžiavdagić Tabaković i mnogi drugi.

undefined

undefined

undefined

Severova revija na pistu je donijela vrtlog strasti, romantike i drame u pomalo neočekivanom tonu. Naime, cijela kolekcija ove je sezone obojana u dvije boje strasti: crvenu i crnu. Samo ime kolekcije Daria, dizajner je nadjenuo po njegovom najdražem stranom modelu, Dariji Werbowy, a inspiraciju je crpio kao i dosad iz vlastitog poimanja ženstvenosti i senzualnosti. Bogata kolekcija neizostavnih komada, koji obilježe svaku zimsku sezonu izrađena je uglavnom od prirodnih materijala: pamuka, svile, vune. Haljine lepršavih krojeva sa savršeno izrađenim volanima, daju posebnu romantičnu dozu kolekciji. Ženska silueta i senzualnost savršeno je istaknuta u Severima krojevima, ali s modernim odmakom koji daje posebnu dozu šarma. Severov dizajnerski potpis jedinstven je upravo po lakoći spajanja njegove stroge modne vizije i profinjenosti u svakodnevnoj eleganciji odijevanja. Njegova odijela odlično se uklapaju u dnevne i večernje varijante, ovisno o modnim dodacima po kojima je ovaj dizajner posebno poznat. Nova kolekcija donosi popularne RS torbe, među kojima su ponovno Severovi klasici Marija i Virginia, kao i nove edicije kruna ukrašenih kristalima, čipkom i one posebno dramatične, ukrašene nojevim perjem. Jedan od hitova prošlih sezona, popularna kapa – Moskovljanka, u novoj kolekciji dolazi u crvenoj boji, idealnoj za hladne zimske dane. Severova revija oduševila je puno gledalište, a posebnu dozu dramatičnosti cjelokupnom dojmu revije dala je glazba kojoj dizajner pridaje posebnu pažnju.

undefined

undefined

undefined

Nakon revije Roberta Severa, program Bipa FASHION.HR-a nastavlja se danas revijama dizajnera među kojima su: modni dvojac Twins (u suradnji s brandom CCC), Jelena Holec, KLISAB te Staša Design, novo ime koje će se prvi put predstaviti hrvatskoj javnosti u sklopu tjedna mode. 

undefined

undefined

undefined


Autor: Extravagant

Foto: Press

anitaduji-1.jpganjaalavanja.jpgantonijastuparjurkin-7.jpgbarbarakolar.jpgcsillabarathbastai.jpgdomagojtimac_damirbegovi-1.jpggoranimeija.jpghanahadiavdagitabakovi.jpgiskrajirsak.jpgiskrajirsak_katarinababan_csillabarathbastai.jpgivanadela-1.jpgjosipteija-3.jpgkatarinababan-5.jpgkristinabangoura-1.jpglejlaseferagibrandkoordinatoricanoelle_robertsever.jpglucijabeden.jpgmartinastjepanovi.jpgmatkokneaurek.jpgpaulasikiri-2.jpgrobertsever-2.jpgsanelaseferagi-1.jpgsaramoser.jpgsementarajhard-1.jpgsonjakova-4.jpgtihanaharapin-1.jpgtijanapeeni.jpgvinkofilipi_sanelaseferagi-1.jpgzarabangoura.jpgzoranaragovi-5.jpg