Robert Sever predstavlja novu resort kolekciju  „Elena“

Robert Sever predstavlja novu resort kolekciju „Elena“

Pred objektivom poznatog modnog fotografa Marka Grubišića, poznati hrvatski pret a porter brand Robert Sever snimio je kreativne vizuale koji prate resort kolekciju za aktualnu sezonu. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadeset novih kreacija stilizirano u total look.

undefined

Lookbook nove kolekcije vrlo je jednostavnih i suvremenih vizuala, kojim brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Suvremena ženstvena i chic odjeća stvorena je za tople ljetne dane –od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske . Kako bi postigli što ženstvenije i vrlo nosive kreacije, koristimo  jednostavne krojeve kojima postižemo opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Poigrali  smo se floralnim i prugastim uzorcima ,koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine.Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih pamuka, viskoze i chiffona.  Posebna pažnja poklonjena je vrlo sofisticiranim  plisiranim komadima od laganih muslina za posebnije prilike ovog ljeta . Haljine, bluze, široke hlače cine osnovu ove kolekcije, pružajući mogućnost raznim kombinacijama . 

undefined

Veliku ulogu u vizualima igra i nakit koji je unikatni rad Slobodana Velickog, koji izrađuje već nekoliko godina modne detalje koji prate vizual kolekcije. Ovog puta to su nausnice prate vrlo moderan i jednostavan stil kolekcije, kao i selekcija kruna od staklenih kristala, koje su potpisni detalj svih RS kolekcija.

 undefined

„Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre - svi se volimo više presvlačiti a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima i više nego dobrodošla.  Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom .Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda.Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe-i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta “ – ističe Robert Sever.

 undefined

 undefined

undefined

undefined

undefined

Zaštitna lica su dugogodišnje muze branda- Iva Marušić i Ana Stanković.

Nova kolekcija je dostupna u prodaji od danas, u našem showroomu na adresi Vlaška 78.

 

Fotografija: Marko Grubišić

 

Modeli: Iva Marušić  i Ana Stanković - (Talia models)

Make up: Nika Žlof

Frizure: Robert Sever

 

Produkcija i organizacija: Slobodan Velicki

Autor: Promo