Riječka razglednica 13.Riječkih stepenica

Riječka razglednica 13.Riječkih stepenica

13.Riječke stepenice održat će se u petak 23. kolovoza s početkom u 20:30 sati na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna u Rijeci. Modne kolekcije za jesen/zimu predstaviti će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella , Jeordie's, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole.

undefined

Riječke stepenice prati i modni editorijal koji je snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv. Vida, Guvernerove palače, broda Galeb i kazališta Ivana pl. Zajca, a u kojem se sudjelovale dizajnerice odnosno obrtnice koje će svoje modele predstaviti u sklopu revije Udruženja obrtnika Rijeka. Pripreme za set na sedam različitih lokacija počele su u ranim jutarnjim satima u Teatro suit&rooms gdje su manekenke uljepšavale vizažistica Paola Peček i stilistica Manuela za studio Perman Experience.

undefined

U nastavku vam donosimo riječku razglednicu i pozivamo na najljepši event ovog ljeta, a svi oni koji neće moći doći, 13.Riječke stepenice moći će pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr.Vivian’s anti age seruma.

undefined
Krojački salon "Stopica"
undefined
Krojački obrt "Botun"
undefined
Butik Cro design studio
undefined
Dor Jan Felt
undefined
Krojački salon Dajana

undefined
Lilium Dresses

FOTO: Josip Čekada
Autor: Press