Prekrasan par Marko i Tamara Vešović osvojili avangardni brend GaGà Milano

Prekrasan par Marko i Tamara Vešović osvojili avangardni brend GaGà Milano

Jedan od najomiljenijih igrača nogometnog kluba Rijeka i njegova prekrasna supruga postali su GaGà Milano “Friends of the brand”

Sumnjamo da niste upoznati s ovim parom!

Pripadnicama ljepšega spola ime Marko Vešović sigurno nije strano, a vjerujemo da vam nije nepoznata ni njegova dugogodišnja partnerica, sadašnja supruga, prekrasna Tamara Vešović. Ako ih ne poznajete preko nogometnih evenata, sigurno ste ih upoznali preko medija ili Instagrama.


undefined

undefined

undefined


Marko Vešović, rodom iz Podgorice, počeo je igrati nogomet u klubu Mladost Lučani, afirmaciju stječe u prvoligašu Budućnost, a njegovo odlično snalaženje po terenu nije prošlo nezapaženo, te je u 2010. godini prešao u redove Crvene Zvezde i osvojio Kup Srbije. Odličnom igrom privukao je pažnju talijanskog prvoligaša Torina, te je u serie A skupio tri nastupa prije dolaska u Rijeku na posudbu.

Kako saznajemo, Marko je i izuzetno originalan, tako je svoju suprugu Tamaru na dan vjenčanja u Budvi dočekao s pravim iznenađenjem, porukom ispisanom na potplati cipela u kojoj stoji: “Ti si moja žena od prvog dana, ali jedva čekam da to danas postaneš!” Njihovo romantično vjenčanje započelo je s originalnim cipelama, a nakon glavne ceremonije uslijedila je ekstravagantna kombinacija prekrasne Tamare koja je svoju vjenčanicu zamijenila Momosinom haljinom, a cipele starkama. Marko ju je pratio uz klasično odijelo i košulju rađenu po mjeri. Njih dvoje su predstavljali predivan spoj elegantnog klasičnog vremena obogaćenog nesvakidašnjom kreativnosti i živahnom elegancijom.


undefined

undefined


GaGà Milano satovi, baš kao i ovaj mladi par, predstavljaju savršeni spoj eklektičnog stila i elegancije, klasičnog vremena i avangardne vizije, zato nije ni čudno što imamo njihovu međusobnu suradnju.


undefined undefined

undefined undefined


Nesvakidašnja kreativnost i živahna elegancija glavne su karakteristike GaGà satova koji su postali sinonim za ekstravaganciju, žive boje i autentičan stil. Brend GaGà dobio je ime po tipu muškarca koji se odijeva ekstravagantno, ali elegantno, koji svojim stilom nameće nove trendove. Tako je nastao i stil GaGà satova, koji svojim formama i višebojnim detaljima vuku inspiraciju, uz dozu ironije, iz profinjenog načina života.


undefined undefined

undefined undefined


Materijali izrade razlikuju se od kolekcije do kolekcije, ali većina dijelova izrađena je od čelika. Remeni su kožni, s printom aligatora, od kaučuka ili od čelika s narukvicom u stilu Milanese.


undefined  undefined


Zahvaljujući P-Grupaciji generalnom uvozniku i distributeru GaGà Milano za Hrvatsku, svi zaljubljenici u ove avangardne satove svoj primjerak mogu pronaći u trgovini Zdravlje i Ljepota u Rijeci.

 

Modele GaGà satova možete pogledati na  www.p-grupacija.hr .


Make up: Anabella beauty spot

Fotografije: Viviana Lokmer Šulina LaVie Photography