Predstavljamo: VM smart bag design by Vesna Maslovarić

Predstavljamo: VM smart bag design by Vesna Maslovarić

Vesna Maslovarić fantastičan je primjer dame koja je, nezadovoljna poslom koji je godinama nije ispunjavao, odlučila okrenuti novi list i slijediti dugogodišnji san - i pritom uspjela u svome naumu. Danas radi ono što je čini sretnom i u tome je vrlo uspješna: u svojem prvom modnom projektu pod nazivom VM smart bag design, Vesna se pozabavila neredom i problematikom ženske torbice ponudivši jedinstveno multifunkcionalno rješenje u obliku samostalne torbe koja je ujedno organizator koji se može umetnuti u torbe većih dimenzija. Organizator je izrađen od izrazito kvalitetne umjetne kože i proizveden je u Hrvatskoj. 

undefined
 
"Imam 53 godine, živim u Zagrebu i majka sam troje odrasle djece. Dugi period u mom životu dok su djeca bila mala bavila sam se lijepim ali zahtjevnim poslom zvan "biti mama". Do sada imam 15 godina radnog staža baveći se poslom koji me nije ispunjavao. Tako sam odlučila promijeniti nešto u svom životu. Našla sam se na prekretnici. Okrenula sam novi list i promijenila dugogodišnji smjer,  slijedivši  svoj dugogodišnji san. Imajući jasnu viziju odlučila sam pokazati svoju inovativnost i tako napokon raditi ono što volim", objašnjava nam Vesna kako je sve krenulo.

undefined

"Do  ideje sam došla upravo zbog problema vječnog nereda u ženskoj  torbi, kako kod mojih prijateljica, tako i ostalih poslovnih žena. U prolazu čujem svugdje istu problematiku. U žurbi nikad ne možemo pronaći ono što trebamo,i nastane nervoza. Potpuni kaos. Svi živimo užurbano, imamo razne zahtjevne zadatke, te se svojim odijevanjem moramo prilagoditi raznim situacijama. Svako presvlačenje nužno povlači i mijenjanje torbe, kako bi pristajala kombinaciji. Upravo u toj žurbi, često nemamo vremena prebaciti sve sitnice iz torbe u torbu. Tako je nastao moj prvi proizvod, rješenje navedenog problema, pametna torbica, organizator, ali može biti i samostalna torbica. Potrebno je samo precizno složiti, a kasnije se može umetnuti u veće torbe ili ruksake, a po potrebi biti i samostalna manja torbica".

undefined

Kako točno izgleda jedna VM smart bag?

"Torbica ima na prednjem dijelu tri veća džepa, predviđena za držanje: mobitela, ključeva i naočala. Zatim slijedi veći pretinac sa dva džepa (za kozmetiku, punjač, slušalice, rokovnik i slično). Nadalje slijedi pretinac sa zatvaračem koji pruža dodatnu sigurnost te  je pogodan za čuvanje novčanika i dokumenata. Obzirom na svoju multifunkcionalnost, odlična je i  za putovanja. Torbica se nudi u deset boja: crvena, bijela, bež, plava, žuta, ciklama-roza, crna, ljubičasta, pastelno-roza i tirkizno zelena. S obzirom da je predviđena za veće torbe, postoji za sada, samo u jednoj veličini", kaže nam Vesna.

undefined

Ukoliko ubrzo bude interesa, biti će i drugih dimenzija, obećaje, a važno je reći i da je svaka torbica izrađena je od izrazito kvalitetne umjetne kože, otporna na habanje i uv zrake... Torbica je proizvedena u Hrvatskoj i svaka dolazi u ekskluzivnoj poklon kutiji.

undefined

"Sve je krenulo od smart bag torbe mog prvog  proizvoda, na kojeg sam posebno ponosna, zatim ljetna velika torba “Summer bag” u svim veselim trendy i pastelnim bojama i torba slobodna za sve, kao poslovna torba i fashion style 'Queen bag'", pojašnjava nam dizajnerica, koja planira proizvesti i praktične novčanike te remene u istoj vrhunskoj kvaliteti u svih deset boja. Tako bi cijeli set proizvoda bio nadopunjen a boje bi se mogle kombinirati po preferencijama kupaca te vikend torbe. Nadalje, slijedi i ulaganje i u promociju kao i u širenje na strana tržišta.

undefined

"Torbe su namjenjene zaposlenim ženama koje tijekom dana često moraju barem jednom promijeniti outfit, te im složene stvari u našu pametnu torbu štede vrijeme… Također mogu torbicu nositi i samostalno ukoliko im zatreba. Zadovoljna sam kako je posao krenuo, smart bag je prepoznat kod žena svih profila i raznih godina. Nova kolecija je tek na tržištu pa je rano o tome pričati, ali zadovoljna sam reakcijama i komentarima", priznaje nam Vesna.

undefined

Za sada je kupnja VM smart baga moguća preko Web dućana, a modeli se mogu pogledati i putem Facebook i Instragram stranice.

Autor: Extravagant
Foto: Facebook