Predstavljamo: Pompom Maaria, vjenčići kakve još niste vidjeli

Predstavljamo: Pompom Maaria, vjenčići kakve još niste vidjeli

U blagdansko vrijeme uvijek rado otkrivamo hand made ukrase za dom. Ne čudi stoga što su nas oduševili Pompom Maaria vjenčići i adventski vijenci, koji nisu posebni samo zbog ručnog rada, nego i zato što materijalnom i načinom izrade zaista odskaču od standardne ponude. Otkrili smo tko stoji iza ovih prelijepih ukrasa.

undefined

1. Postojite već nekoliko godina, a društvene mreže otkrivaju da vas prati gotovo 5 tisuća ljudi. Možete li nam se predstaviti za one koji vas još nisu otkrili? Tko stoji iza Pompom Maaria brenda?
Iza Pompom Maaria stoji Marija Miljanović, 34 godine, majka troje male djece. 

undefined

2. Što sve nudite?
Najaktivnija sam u blagdansko  vrijeme, pred Božić, nudim adventske vijence sa svijećama za stol te vijence za zid ili vrata u tri veličine. Radim i poklon vjenčiće sa jednom svijećom. Tokom godine sam malo manje aktivna, jer uz sve obveze, djecu i posao jednostavno ne stignem. Ove sam godine napravila jednorog vječiće. planiram proširiti ponudu vijenčićima za krstitke ili rođenje djeteta, i za dječje sobe pošto kod nas nema običaja stavljati vijenac na vrata tokom cijele godine.

undefined

3. Sezona je blagdana. Kakvi su aktualni trendovi kad su u pitanju ukrasi koje izrađujete? Što se najviše traži?
Ukusi su stvarno različiti, neki žele isti kao što sam ga već nekome napravila, neki vijenac prilagođavaju svojem prostoru a neki sev prepuštaju meni. Svake godine bude neki vijenac koji se najviše traži. Ove godine je to sivo bijeli sa tračkom crvene, krem i malo narančaste.

undefined

4. Kako izgleda proces nastanka vaših vjenčića i koliko vam je potrebno vremena za jedan?
Svaki vijenac izrađujem po narudžbi i želji kupca. Za jedan vijenac mi ovisno o veličini treba od 5-7 sati. Prvo namatam vunu na šablone, pa ih oblikujem i onda ih slažem tako da ih lijepim na slamnati vijenac. Na kraju odlučujem hoću li staviti staklene ili plastične kuglice ili mašnu ili sve. Obilazim oko njega dok nisam u potpunosti zadovoljna. Za jedan vijenac je potrebno jako puno truda, strpljenja, volje, materijala i vremena. 

undefined

5. Za kraj, gdje vas mogu naći oni koji bi rado svoj dom ukrasili Pompom Maaria vjenčićima?
Imam instagram profil, @pompom_maaria i Facebook stranicu Pompom Maaria.

undefined

Autor: Extravagant
Foto: FB Pompom Maaria