Predstavljamo: My Black Cat, tunike i majice s totalno fora ilustracijama

Predstavljamo: My Black Cat, tunike i majice s totalno fora ilustracijama

1. My Black Cat na društvenim mrežama broji na tisuće fanova, a tisuće ljudi nosi vaše majice. Za one koji ne znaju, što je My Black Cat?
My Black Cat je ljubav koju pružam kroz svoje proizvode. My Black Cat je komunikacija s ljudima, zadovoljstvo koje osjećam nakon  lijepih riječi koje dobivam od svojih kupaca. Putem tih emocija, u tek nešto više od godinu dana, My Black Cat je postao brand koji sada već mnogi prepoznaju kroz majice, tunike, haljine, ruksake…

undefined

2. Tko stoji iza brenda, kada i kako je sve krenulo?
Ja sam Andrea i oduvijek volim crtati i pisati, a volim i odjeću. Jednog sam se dana upitala zašto ne bih to sve spojila u jednu priču. Krenulo je kao mali hobi, a pretvorilo se u pravi posao. I ništa ne bi bilo moguće bez pomoći mog supruga koji je uz mene svo vrijeme kao tehnička podrška, dostavljač, popravljač, a vrlo često i moralna podrška kad se pogubim od previše posla. :)

undefined

3. Crne mačke, navodno, donose nesreću. No u vašem slučaju rekla bih da je posve suprotno. Otkud naziv brenda?
Meni je petak 13. oduvijek sretan dan (kao i svi ostali dani i datumi), a crne mace obožavam. Ne vjerujem u nesreću, samo u sreću i ljubav. Stoga je meni moja crna mačka mogla donijeti samo lijepe stvari.  Životinje su veliki dio moga života pa je maca došla sasvim prirodno, a crna, nemam pojma, možda baš da pokažem kako i crna maca može biti srećonoša.

undefined

4. Što sve imate u ponudi? Što se najviše traži?
Krenuli smo s tri modela u tri boje i dvije veličine. Danas imamo sedam modela u puno više veličina, ruksake, torbe i više stotina crteža. Najprodavanije su nam naše tunike sa šišmiš rukavićima i lađa izrezom. 

undefined

5. Poznati ste po duhovitim ilustracijama i natpisima, otkud inspiracija?
Svaki crtež i svaki natpis, obilježje su nekog mog trenutka. Uglavnom su sladunjavi jer sam i sama takva :D A katkad su i smiješni, no svakako uvijek pozitivni.

undefined

6. Kako nastaju My Black Cat tunike, majice i haljine? Koje materijale koristite i kako teče postupak tiska?
Svi modeli su moja zamisao. Sve je šivano u Hrvatskoj, od kvalitetnog pamuka. Također, odnedavno i tisak radimo sami.

undefined

7. Na što ste najponosniji u dosadašnjem radu?
Najponosnija sam na predivne komentare i povratne informacije te na ogroman broj kupaca koji nam se vraćaju. 
Ponosna sam i na to što My Black Cat pokazuje kako se uz malo uloženog novca, a puno ljubavi, strpljenja i volje može uspjeti i u Hrvatskoj.

undefined

8. Kakvi su planovi za budućnost?
Planovi dolaze polagano, idemo dan po dan, a plan koji je jedini stalan i trajan je uživanje u poslu i zadovoljstvo svakog kupca.

undefined

9. Radite li i po narudžbi? Kakvi su komentari i dojmovi klijenata?
Radimo crteže i tisak po narudžbi. Svaki klijent nam je važan do neba, on to zna i zato smo svi uvijek sretni i zadovoljni :)

undefined

10. I za kraj, gdje se mogu kupiti My Black Cat majice, haljine i tunike?
Sve naše stvarčice potražite na https://www.facebook.com/myblackcat.eu/. Čekamo vas s veseljem! :)

Autor: Extravagant
Foto: My Black Cat