Predstavljamo: LaLaStyle Xmas kolekcija

Predstavljamo: LaLaStyle Xmas kolekcija

Vesna i Sanja Mrvelj - dvije su to sestre koje stoje iza sve popularnijeg brenda LaLaStyle. U modu su najprije "zalutale", a onda se zaljubile i ostale.

undefined

"Mi smo dvije sestre iz Zagreba koje stoje iza brenda LaLaStyle. Nedavno smo otvorile istoimeni obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti. Zanimljiva je činjenica da niti jedna od nas nije završila smjer dizajn te smo se sasvim slučajno našle u svemu ovom. 2012. godine krenule smo s blogom LaLaStyle gdje smo objavljivale intervjue s kreativcima iz Hrvatske, Bosne i Srbije, uz intervjue su se na blogu mogle naći modne kombinacije, outfiti ili recepti kolača. Kako je vrijeme odmicalo sve veći broj ljudi pitao nas je kad ćemo mi napraviti nešto svoje".

undefined

Nije bilo potrebno dugo da ideju provedu u djelo.

undefined

"Tako smo potaknute okolinom i prijateljima odlučile početi raditi majice s printom. Na majicama se mogu naći citati, fotografije koje je Vesna fotografirala, crtići, apsolutno sve što nam u trenutku padne na pamet. Vječita inspiracija su nam trenutci koji nam se događaju u svakodnevnici. Završile smo svoju Xmas kolekciju u kojoj dominiraju majice s printom, jednobojne i karirane suknje te suknje s uzorkom. Radimo i svoje gumice za kosu koje su u obliku mašne", pričaju kreativne sestre.

undefined

"Svaki početak je težak, pa tako i naš, nadamo se da će naše majice osvojiti srca svih onih koji vole dobre filmove, glazbu, život i sve što nam sam život nosi".

undefined

Najnovija Xmas kolekcija savršena je za darivanje u predstojećem razdoblju, a što su sve LaLaStyle sestre osmislile, provjeriti možete na Instagram  profilu https://www.instagram.com/ i Facebook stranici https://web.facebook.com/LaLaStyle-106816196139950/.

undefined

Autor: Extravagant
Foto: LaLaStyle