Predstavljamo; Eli's Fantasy by Jelena Brozović

Predstavljamo; Eli's Fantasy by Jelena Brozović

Daydreamer ogrlice s potpisom Eli's Fantasy, dizajnerice Jelene Brozović, nastale su spontano uz nijansu želje za nečim novim. Kišni zimski dani kao stvoreni su za usporen kreativni poduhvat. Špaga, mesing, drvo i prirodna koža materijali su koje je dizajnerica koristila u kombinaciji s monokromatskom osnovom s dodatkom primarnih boja - crvene, žute i plave. 

Fotografije su nastale u suradnji Jelene i Karla Jelića, a cijelu je priču zaokružila jedinstvena Lucia Kolar u ulozi modela. 

undefined undefined

Ponešto o kolekciji i samom brendu pitali smo samu dizajnericu Jelenu Brozović, u kratkom blic intervjuu.

1. Kako ste se odlučili za ime svog dizajna nakita? 
Eli sam ja, a ovo što stvaram izlazi iz moje mašte.

undefined undefined

2. Gdje se sve može kupiti, vidjeti vaš nakit?
U Rijeci moj nakit možete pronaći u Manufakturi i butiku Linea. Imam nekoliko suradnika tokom cijele godine (Zagreb, Čakovec, Rijeka, Split), a kroz proljetne i ljetne mjesece surađujem sa preko 20 galerija i trgovina. Ostvarila sam suradnju i sa jednom malom trgovinicom u Belgiji.

3. Vaša publika su? 
Žene, svih godišta. 

undefined undefined

4. Koliko vremenski treba za izradu jedne Eli's Fantasy ogrlice? 
Zaista ne znam, pošto je sasvim različit proces izrade ogrlice prvi puta i ponavljanja istog modela za prodaju. Najduži dio procesa je onaj u glavi, a to ne nemjerljivo.

5. Proljeće ili jesen? 
Jesen.

undefined

6. Najdraži dizajner nakita i zašto? 
Kroz ovih 8 godina koliko se ovim bavim, naišla sam na ogromnu masu ljudi koji dizajniraju nakit da mi je zaista teško nekog izdvojiti. 

7. Najdraža modna meka vam je Milano, Pariz, New York ili London? 
Ne razmišljam u tim okvirima, ali London mi se čini najzanimljiviji. Da mogu birati, ondje bih najradije predstavila svoj dizajn.

undefined undefined

8. Na kojoj društvenoj mreži imate najveći feedback?
Od društvenih mreža koristim jedino Facebook, a Instagram od nedavno. Tako da, odgovor je Facebook.

9. Za kraj, jedan vaš savjet: kako nositi Daydreamer ogrlicu?
Karlo Jelić je to jako lijepo prikazao na fotkama. Ogrlice su jednostavne, a ipak upečatljive. Nosive su i u dnevnim i u večernjim kombinacijama jer imaju notu i romantike i urbanog. Kome se sviđaju, znat će ih nositi, sigurna sam.Fotografija: Karlo Jelić
Model: Lucia Kolar