Predstavljamo: Desiinia brend

Predstavljamo: Desiinia brend

Desiinia je brend koji se bavi dizajniranjem i proizvodnjom odjeće za žene. Nastao je 2014. godine u Osijeku, osnovale su ga dvije sestre Anja i Nikolina Kvesić. Iznimno kreativne, modno osvještene i zaljubljene u svoj posao - tako bi se mogle opisati ove dvije uspješne mlade žene, koje sve obaveze dijele ravnopravno.

undefined
 
„Naš posao nastao je iz ljubavi prema modi i odjeći. Cilj nam je klijenticama ponuditi jednostavne i nosive odjevne predmete koje mogu kombinirati na različite načine, bilo da je riječ o dnevnim ili večernjim prigodama", pojašnjavaju Anja i Nikolina.

Zajedničkim snagama osmislile su i ime brenda, skupa promišljaju svaku novu narudžbu i posvećuju se svakoj klijentici individualno.

undefined
 
"Kreirajući naše modele koristimo materijale koji su elastični i ugodni za nositi. Svaka Desiinia rađena je po narudžbi te kroz individualan pristup omogućavamo klijenticama da zajedničkom suradnjom dođemo do idejnog rješenja", kažu sestre.

undefined

Šarene, lepršave, svakodnevno nosive haljine, ponekad koji uski model koji neće nakon jednog nošenja završiti na vješalici u ormaru nego će se i dalje moći nositi za različite prigode - to je ono što karakterizira njihove kreacije.

undefined
 
"Naše kreacije su spoj omjera cijene i kvalitete, želimo da nas ljudi prepoznaju kao brend te da se svaka žena osjeća ugodno i ženstveno noseći Desiiniu. Želja nam je da se u ormaru svake žene nađe jedna Desiinia kreacija", kažu sestre Kvesić. 

undefined

Desiinia kreacije moguće je naručiti i putem Facebook stranice, Instagram stranice ili putem maila: desiiniainfo@gmail.com.

undefined