Predstavljamo: DentalPro, novi dentalno-estetski centar

Predstavljamo: DentalPro, novi dentalno-estetski centar

DentalPro novi je dentalno-estetski centar nedavno otvoren na području grada Bakra, na adresi Škrljevo 25a. Centar nudi usluge dijagnostike – potpuna 3D analiza slučaja s najsuvremenijom tehnologijom, foto studijskom i CBCT analizom, usluge implantologije, odnosno oralne kirurgije u cijelosti, sa suvremenim tehnikama nadomještanja zuba, uključujući potpune bezubosti, kao i usluge estetike – neinvazivno pomlađivanje lica (PlasmAge), Mezonit, Hijaluron, Botox, Zoom lampa. Također, unutar DentalPro centra klijentima je na usluzi i dentalni laboratorij. 

undefined

- DentalPro Vas očekuje sa svojim stručnim i ljubaznim osobljem u ugodnoj atmosferi, gdje ćemo se u cijelosti posvetiti Vama na putu do ostvarenja Vaših želja kako bi bili zdravi i izgledali ljepše i mlađe. Pomičemogranice i dižemo standarde jer ste nam Vi na prvom mjestu. Moto kojim se vodimo je »kvaliteta, a ne kvantiteta«. Motivirani Vašom željom i Vašim zadovoljstvom ugodno ćemo Vas ugostiti i informirati u svezi Vašeg slučaja. Centar DentalPro brine se oko pozitivnog iskustva u našoj klinici s primarnim ciljem da Vam ponudimo vrhunske usluge, pridobijemo Vaše povjerenje te nadmašimo Vaša očekivanja. Zadovoljan pacijent je naša najbolja preporuka! Funkcija, estetika i fonacija u svrhu vraćanja predivnog osmijeha", objasnili su ekipi Extravaganta ljubazni djelatnici DentalPro centra.

undefined

Sve informacije o uslugama, radnom vremenu, cijenama usluga, kao i ostala pitanja zainteresirani mogu dobiti na brojeve 051/761-489 i 091/250 1883, na e-mail adresi contact@dentalpro.hr, kao i web adresi www.dentalpro.hr.

undefined

Na web adresi, uz osnovne informacije zainteresirani mogu rezervirati svoj termin, a tu je i kutak za pacijente gdje Centar odgovara na najčešća pitanja i prikazuje dokumentaciju koja će biti poslana u studiju.

undefinedAutor i foto: Promo