Predstavljamo: BREND, koji ćete nositi i nositi

Predstavljamo: BREND, koji ćete nositi i nositi

Imati stila više nije dovoljno - cilj je biti sam svoj brend, a upravo s tom mišlju nastao je BREND, novo ime na domaćem modnom nebu. Iza njega stoji bračni par koji živi dizajn, i to odgovoran dizajn koji traje bez obzira na modne trendove. 

1. Novo ste ime na domaćem modnom nebu. Možete li nam predstaviti Brend design studio? Tko stoji iza njega? 
Samo BREND, na Instagramu pod BREND design studio da ne bi dolazilo do zabune jesmo li trgovina, preprodavači ili dizajneri. Voljeli bi svakako zaslužiti naziv dizajnera a to želimo kvalitetnim radom. Već samo ime zna biti ljudima neobično ali tako je sve i počelo... budi svoja, budi ti svoj BREND prije svega/svih ostalih. Mi smo dizajnerska obitelj (bračni par) koja beskonačno uživa u dizajnu, modi i stvaranju (s troje male djece :) . Sve sami šijemo, dizajniramo i radimo.

undefined

2. Koje su karakteristike koje najbolje opisuju Brend Design, po čemu je prepoznatljiv i kome je namijenjen? 
Namijenjen je i klijenticama koje prije svega cijene kvalitetne tkanine a time i zanimljive strukture odjeće. Krenuli smo od business linije haljina pomalo oversized kroja namijenjenih ženama koje puno putuju i vole/moraju izgledati elegantno a žele se osjećati i ugodno. Te poslovne haljine su od vrhunskih tkanina koje se ne gužvaju i vrlo su ugodne, koža u njima diše i što je najbitnije žene se osjećaju moćno. Kada smo krenuli s time nismo stigli ni početi online prodaju jer smo prodavali usmenom predajom :) Nakon toga smo se počeli baviti oversizeom u smislu basic linije od prirodnih materijala te  trenutno još radimo s umjetnom kožom koja ima sve certifikate, kvalitete, neka čak otpornost i na vatru. Znači možemo svesti BREND na udobnost kvalitetu i održivost. Pravilo koga privlačimo kao dizajneri = je da su klijentice od 18 do 80, vedrog i radosnog duha  :) Nakon prve kupnje klijentice nam ulaze u bazu kupaca i prilikom iduće kupovine imaju minimalno popust od 10% .  Kažu da im se to sviđa!

undefined

3.  Kako je sve krenulo i kakvi su planovi za budućnost? 
Počelo je dizajniranjem haljina za doktorice za kongrese koje su dobru riječ sirile dalje bile primjećene zbog zanimljivih geometrijskih uzoraka tkanina  i tako se rodila ideja o tome da se počnu raditi male limited editions a već smo kao obitelj imali  firmu za dizajniranje namještaja i interijera pa sada kada sagledamo valjda je to bio neki prirodni nastavak s obzirom na našu strast prema stvaranju.  Želimo ostati mali dizajneri koji doslovno svakom komadu pristupamo s puno ljubavi možda i previše.  Svaka klijentica dobije od nas ručno pisano pismo. Svaki novi dizajnirani komad je pomak u novu svježu stvarnost.  Odjeća je i pristup kompletnom svemiru svake osobe, odjek njene duše i prostora. Najmanje što možemo je svakome pojedinačno se zahvaliti što je baš nas odabrao za taj dio svoje osobnosti.

undefined


4. Kada je riječ o trendovima, što je trenutno aktualno u vašoj kolekciji? Kako će izgledati jesen/zima? 
Nismo baš neki od trendova, valjda imamo svoj neki film. Trendovi stvaraju veliku potrošačkuu naviku... mi bi ipak voljeli da nasi komadi koji se kupe ostanu u ormaru više sezona .Razmišljamo i o tome kako svojim ponašanjem učimo nove naraštaje, svoju djecu. Voljeli bi prenijeti poruku da biti dio BRENDA nije nešto potrošivo nego je osobno, ne traje jedan trend niti sezonu. 
Imamo 3 vrste košulja ,različite dužine. Prevladavat će puno  bijelih pamučnih materijala, točkice/pepito uzorak i na koži i na viskozi i pamuku, ljubičasta boja, sivi saten i oversized u svim dijelovima kolekcije :)

undefined

5. Gdje vas možemo naći i naručiti? 
Na Instagramu pod BREND DESIGN STUDIO. Radimo samo preko te online platforme za sadaa dok nam web stranica profunkcionira. Imamo zbilja klijentice diljem cijele EU a slali smo nedavno i za Ameriku. Malo nam je nekada prepun inbox poruka ali svakako odgovorimo čim prije stignemo. Hvala također svima na strpljenju!

Autor: Extravagant
Foto: Instagram