Poznati riječki brend Andy's poseban gost na Ljubljana Fashion Weeku

Poznati riječki brend Andy's poseban gost na Ljubljana Fashion Weeku

"Već godinu dana surađujem s Pentlja Concept store-om u Ljubljani, to je prekrasna trgovina u centru grada koja prodaje dizajnersku odjeću, tako da sam na slovenskom tržištu već neko vrijeme, a tamo su me i uočili organizatori Ljubljana Fashion Weeka koji su me pozvali da kao posebna gošća predstavim svoju kolekciju", rekla nam je poznata riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović, koju smo uhvatili upravo u pripremama za vodeći slovenski modni događaj.

undefined

Kao što to Riječanke dobro znaju, ime Andree Anić Dokmanović krije se iza dobro poznatog branda Andy's, a ovo će joj biti prva revija pred ljubljanskom publikom.

"Bitno mi je da sam dala sve od sebe i da je ovo kolekcija koja je nastala iz mog srca i s kojom sam jako zadovoljna. Jedva čekam ljeto kako bih i ja mogla nositi svoje omiljene komade. Posebno sam zadovoljna suradnjom s našom tvornicom cipela Borovo koji su mi za reviju ustupili Startars tenisice", kaže Andrea, uz čije kreacije Startasice savršeno pašu.

undefined

Kolekcija koju će predstaviti u Ljubljani je nastavak njene jesenske Paris Couture kolekcije, čija ljetna verzija nosi naziv Summer in Paris.

"Polazna ideja je bijela košulja na sve načine. Posebno sam sretna što sam kreirala savršene pamučne ljetne hlače za koje već postoji i lista čekanja, drago mi je da su moje klijentice oduševljene. Tkanine su viskozne i pamučne, lepršavo, prozračno i vrlo ugodno. Javnost me prepoznaje po kariranom uzorku koji obavezno ubacim u svaku kolekciju tako da ga niti ovdje neće nedostajati, a osim kariranoga tu su vječne pruge i točke koje osvajaju na prvu", dodaje Andrea Anić Dokmanović.

undefined

Neizbježno, poznatu riječku dizajnericu morali smo pitati i što bi svojim vjernim kupcima:
"Drage dame, ovog ljeta prepustite se svom modnom instinktu, igrajte se s bojama i uzrocima, neka vaša koža uživa u prirodnim tkaninama, a obavezno si priuštite kvalitetnu pamučnu bijelu košulju koju možete uvijek obući na sve moguće kombinacije. Baš kao što je mala crna haljina must have, meni isto vrijedi i za bijelu košulju".

undefined

Foto: Zvonimir Ferina

Autor: Extravagant