Pianta Giorgia je nova Miss Alpe Adria International!

Pianta Giorgia je nova Miss Alpe Adria International!

Na predivnoj terasi Marina hotela Nautica u istarskom Novigradu održao se internacionalni izbor ljepote Desidero MISS Alpe Adria International 2017.
Osamnaest finalistica iz Italije, Slovenije, Slovačke, Češke, Mađarske i Hrvatske predstavilo se žiriju u najnovijim kolekcijama Pletix, La Vie Poreč, Talijanske škole mode i dizajna Callegari, Emporio, salona cipela Fas i Bariba.


undefined
undefined


Laskavu titulu pobjednice dvadeset i devetog izdanja izbora ponijela je Talijanka Pianta Giorgia. Prošlogodišnja pobjednica ovog izbora ljepote Sara Milevoj iz Pule okrunila je svoju nasljednicu, a hrvatska predstavnica Anamarija Franulović plasirala se kao druga pratilja. Pobjednica izbora postaje zaštitno lice Casina Crystal Palace Rijeka, što joj je ujedno i prvi profesionalni angažman nakon pobjede na izboru Desidero Miss Alpe Adria International 2017.


undefined
undefined

Program je vodila Vlatka Pokos, koja je isključivo za ovu priliku na poziv vlasnika licence za Hrvatsku, suvoditelja izbora, Borisa Kosmača došla iz Kanade.


undefined


U zabavnom dijelu programa nastupili su Amir Kazić Leo, Jaques Houdek i Vlatka Pokos, a koja je od Kosmača dobila na dar prekrasan poklon Valera Salona SX exclusive, jer je doputovala iz daleke Kanade kako bi vodila izbor po jubilarni deseti put i to na više stranih jezika koje tečno govori.


undefined
undefined


Finalistice izbora dobile su vrijedne poklone Avona, Chrystal Nailsa, Thatso, te pobjednica prekrasan sat Novak. After party održao se u Booze and Bluesu do ranih jutarnjih sati gdje su uzvanici pobjednicima nazdravili izvrsnim istarskim vinima Damjanić.
Uz mnogobrojna fotografiranja u predivnom Novigradu, finalistice su uživale u autu Automaritea.


undefined

undefined