Otvara se Fashion room, riječki dom Zorana Aragovića i Ivice Skoke

Otvara se Fashion room, riječki dom Zorana Aragovića i Ivice Skoke

Kod Kosog tornja u riječkom starom gradu uskoro se otvara Fashion room, butik u kojem će se po prvi put u Rijeci moći kupiti kreacije BiteMyStyle by Zoran Aragović i Ivice Skoke. Dva mnogima omiljena domaća dizajnera mogla bi uskoro osvojiti riječko Korzo, poznato po hrabrim modnim kombinacijama, pa su ovo sjajne vijesti i za dizajnere i za modno osvještene Riječanke.

undefined

undefined

"Ivica Skoko je kralj glamoura a Zoran Aragović dnevnih kombinacija pa su upravo ova dva imena nametnula kao logičan odabir. Grad je poznat po prelijepim Riječankama, a po mome mišljenju, nedostaje im kvalitetnih dućana. Prve reakcije su odlične, a nadam se da će kupci vrlo brzo prepoznati po čemu smo drugačiji i posebni", rekla nam je vlasnica Fashion rooma Nataša Sanadar.

undefined

undefined

"Jako se veselim otvaranju dućana gdje će Riječanke moći kupovati i odjeću s mojim potpisom. Dio kolekcije će biti unikatan i moći će se samo kupiti u Rijeci tako da će se na policama pronaći i neki ekskluzivni modeli. Riječanke su inače poznate po dosta smjelim i neobičnim kombinacijama i vidi se da prate modne trendove tako da se nadam da će se s otvorenjem ovog dućana sve više na ulicama vidjeti i BiteMyStyle dizajn", rekao nam je povodom otvorenja Zoran Aragović.

undefined

undefined

undefined

U novootvorenom butiku klijentice će moći i dogovoriti haljine po narudžbi od oba dizajnera, a svaki od njih jednom tjedno će dolaziti i zbog konzultacija s klijenticama. Također, u ponudi će biti i vjenčanice s potpisom Ivice Skoke, koje će također biti moguće i kupiti po narudžbi.

undefined

undefined

"Duže vrijeme sam već razmišljao o tome kako doći bliže Riječankama budući da su mnoge od njih vjerne klijentice kod nas u Zagrebu, a smatram i da ne samo Rijeka, nego i cijeli taj dio Hrvatske zaslužuje jedan takav dizajnerski dućan. Zaista mi je čast što će sada napokon doći do toga", rekao nam je pak Ivica Skoko.

undefined

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Fashion.hr