Održana Vino & Kino kreativna radionica, užitak za sva osjetila

Održana Vino & Kino kreativna radionica, užitak za sva osjetila

U prostorima Extravaganta na Kukuljanovu sinoć je održana jedinstvena Vino & Kino kreativna radionica. Savršen spoj za ljubitelje filmskih kadrova pokazao se kao pun pogodak zahvaljujući vrhunskim kapljicama u kojima su okupljeni imali priliku uživati. Damjanić Rose Penelope 2018., Matošević Grimalda Bijela 2017 i Capo Taurus 2011. bili su prave zvijezde večeri.

Philip Morris International Inc., globalni predvodnik na području bezdimnih inovacija i znanosti, predstavio je ovom prilikom novu generaciju IQOS uređaja, koji grije, a ne izgara duhan, pružajući pravi okus duhana, ali bez neugodnih mirisa, dima i pepela. IQOS proizvodi aerosol koji u prosjeku sadrži 90% niže razine štetnih kemikalija od dima cigarete.

Jelena Bulum ovom se prilikom našla u ulozi voditelja radionice Vino & Kino radionice, a dok je Martin Milinković bio odgovoran za film, Siniša Skaberna bio je glavni i odgovorni sommelier večeri. Odličnu atmosferu zaokružio je i jedinstveni Zigante čips s tartufima. Postoji dobar razlog zašto za ovaj čips kažu da nakon vam nakon njega ni jedan drugi više nikada neće biti isti: ručno pripremljen i specifičnog, bogatog okusa, to je ljubav na prvi zalogaj.

Kako je bilo na ovom jedinstvenom eventu, provjerite u našoj galeriji.
Autor i foto: Extravagant