Nova resort kolekcija Roberta Severa: „Nina“

Nova resort kolekcija Roberta Severa: „Nina“

Pred objektivom poznatog modnog fotografa Marka Grubišića , poznati hrvatski  pret a porter  brand Robert Sever snimio je kreativne vizuale koji prate resort kolekciju za aktualnu sezonu. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadeset novih kreacija stilizirano u total look.

undefined

„Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre - svi se volimo više presvlačiti a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima i više nego dobrodošla.  Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom. Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe - i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta", ističe Robert Sever.

undefined

Lookbook nove kolekcije vrlo je jednostavnih i suvremenih vizuala, kojim brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Suvremena ženstvena i chic odjeća stvorena je za tople ljetne dane – od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske . Kako bi postigli što ženstvenije i vrlo nosive kreacije, koristimo volane, mašne, i jednostavne krojeve kojima postižemo opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Poigrali  smo se floralnim i prugastim uzorcima ,koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine.Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih pamuka, viskoze i lana s čipkanim detaljima.  Posebna pažnja poklonjena je vrlo sofisticiranim  plisiranim komadima od laganih muslina za posebnije prilike ovog ljeta. Haljine, bluze, široke hlače cine osnovu ove kolekcije, pružajući mogućnost raznim kombinacijama.

undefined

Veliku ulogu u vizualima igra i nakit koji je unikatni rad Slobodana Velickog, koji izrađuje već nekoliko godina modne detalje koji prate vizual kolekcije. Ovog puta to su asimetrične ogrlice, nausnice i narukvice koje prate velo moderan i jednostavan stil kolekcije, kao i selekcija kruna od staklenih kristala, koje us potisni detalj svih RS kolekcija.

undefined

Zaštitna lica su dugogodnišnje muze branda - Iva Marušić i Ana Stanković.
Nova kolekcija je dostupna u prodaji od danas, u našem showroomu na adresi Vlaška 78.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Fotografija: Marko Grubišić

Modeli: Iva Marušić  i Ana Stanković (Talia models)

Make up: Nika Žlof i Marko Tolić

Produkcija i organizacija : Slobodan Velicki