Najbolje odjevene Riječanke

Najbolje odjevene Riječanke

Emisija i portal Extravagant već tradicionalno, pred sam Božić biraju najbolje odjevene Riječanke koje su nas kroz prethodnu godinu oduševljavale ne samo svojim stilom odijevanja, već i osobnošću. Ove godine u odabiru nam se pridružio i Life, poznati lifestyle prilog koji izlazi svake subotu u sklopu Novog lista.


undefined

Ana Braškić, urednica priloga Life i Maja Uremović, urednica Extravaganta


I ove godine odabir nam nije bio nimalo lak, jer su Riječanke dobro poznate po uvijek posebnim i domišljatim odjevnim kombinacijama, te zaista posebnim smislom za modu.

Devet prekrasnih dama u predivnom ambijentu Meo interijera, hrabro su pozirale ispred objektiva fotografkinje Viviane Lokmer Šulina, a tko su one i s čime su nas posebno oduševile, saznajte u nastavku.


undefined


Iva Berišić, vizažistica studia IBeauty


undefined undefined

undefined


Uvijek besprijekorno odjevena, prekrasna Iva Berišić, dosljedna je svojem jednostavnom i chic stilu. Njezina tajna ljepote krije se upravo u njezinoj vedroj i predivnoj osobnosti s kojom nas uvijek iznova oduševi.

 

Mirjana Klepić, dizajnerica branda JAMOI


undefined undefined

undefined


Posebno cijenimo kreativne i zanimljive dame koje svojim radom ostavljaju trag u modnoj industriji. Upravo takva je i Mirjana Klepić dizajnerica koja je u ovoj godini postigla zaista veliki modni uspjeh, a zbog svog drugačijeg stila zasluženo se našla na našoj listi najbolje odjevnih Riječanki.

 

Ariana Linnik, umjetnica i ilustratorica


undefined

undefined

undefined


Ariana je dama o čijem stilu smo već dosta puta pisali. Njezine odjevne kombinacije često dokazuju da moda zaista jest umjetnost, a ona je zaista odlično nosi!

 

dr.sc. Ana Holjar dipl.iur. odvjetnica


undefined

undefined

undefined


Lijepa Ana Holjar, često plijeni pažnju svojim elegantnim i profinjenim poslovnim stilom, a koji joj, moramo priznati pristaje savršeno!

 

Vivian Merdita, Swarovski store manager


undefined

undefined undefined


Vivian Merdita dobro poznaje najnovije modne trendove, te ih na jedan poseban način kombinira u svoj stil odijevanja kroz koji veliku pažnju pridaje upravo detaljima. Obožavamo njezin stil!

 

Adriana Čupo, medicinska sestra


undefined

undefined

undefined 


Simpatična Adriana je žena s jako puno stila, njezine odjevne kombinacije ne mogu proći nezamijećeno. Stoga i ne čudi što se ove godine našla na našoj listi najbolje odjevenih Riječanki.

 

Nataša Žgombić, asistentica u ordinaciji Stanić


undefined undefined

undefined


Stil Nataše Žgombić odraz je njezine osobnosti, a posebno nas oduševljava svojim smjelim kombinacijama kroz koje često spaja nespojivo, te na taj način trendove iznosi na jedan zaista poseban način.

 

Ivana Pirizović, blogerica


undefined

undefined undefined


Ivana Pirizović je poznata blogerica koju redovito pratimo putem njezinih Instagram i Youtube profila, a putem kojih nas redovito oduševljava odličnim modnim kombinacijama. Žena s puno stila koja trendove nosi na jedan svojstven način.

 

Dragana Tadić, P-Grupacija brand manager


undefined undefined

undefined


Dama s istančanim smislom za modu, Dragana Tadić posebno nas oduševljava vrlo profinjenim i modernim sylinzima u kojima često kombinira dizajnerske komade s high street brandovima.

 


 

Fotografije: Viviana Lokmer Šulina LaVie Photography

Autor: Extravagant